Vælg en side

Nogle timer efter at vi den 23. oktober annoncerede den kommende Motivu-kampagne, blev særligt idrætsudøvelse for voksne begrænset. Men heldigvis, så oplever vi, at langt de fleste foreningshold har kunne fortsætte, trods begrænsningerne.

  • Mange er lykkedes med at tilbyde samme mængde træning, da kamptider i weekenden er taget i brug til træning.
  • Flere foreninger, der har hold i gymnastiksale, har søgt om ledige aftentimer, for at kunne dele holdene i to.
  • Andre har valgt at medlemmerne kan komme hver anden uge

Alt sammen super initiativer for at holde flest mulige medlemmer i gang i foreningen. Det gør os rigtig glade. Og Motivu er også stadig en stor hjælp for vores foreninger. Vi har blandt andet modtaget denne besked fra KSG idræt:

”Vi har haft stor glæde af Motivu. Vores hold er fyldt helt op – og særlig nu – hvor vi må finde løsninger på kun at være 10. Vi siger mange tak for at vi var en del af Motivu”. Bente Biering-Sørensen, Formand for KSG Idræt og KSG Idræt Gymnastikafd.

Så selvom vi har været i tvivl, så vurderer vi, at ud fra hvor mange hold, der fortsat er på Motivu og har ledige pladser, så giver det god mening, stadig at gå videre med Motivu kampagnen, der starter mandag den 9. november.

Det er vigtigt, at I opdaterer jeres hold på Motivu, således at nye føler, at de kan møde op til prøvetræning, hvor alle retningslinjer overholdes. Husk at tilpasse antallet af nye, der kan komme, og skriv i teksten, hvad I gør for at overholde retningslinjerne.

OM MOTIVU:
I de seneste måneder har Bevæg Dig For Livet – Frederiksberg og FIU i fællesskab hjulpet jer med at få flere medlemmer via rekrutteringsplatformen ”Motivu”. For en del af jer, har Motivu vist sig at være en yderst effektiv vej til at nå ud til interessenter, som ikke kender jer i forvejen og ikke benytter sig af traditionelle kanaler som sæsonprogrammer mv. Vi har bl.a. hørt om at:

  • Hele 90 danseinteresserede børn og unge meldte sig til prøvetræning i FRBdans i løbet af blot 4 uger.
  • Motionshold for voksne i KSG-gymnastik nærmest fik lige så mange ind ad døren til de første prøvetræninger, som gik på holdet i forvejen.
  • Platformen også kan bruges til at styre prøvetrænings-deltagelse for dem på venteliste i KB Fodbold.

Vi vil gerne hjælpe til, at endnu flere foreningshold bliver fyldt op. Derfor har vi lavet en ny aftale med Motivu om en måneds kampagne i november. Kampagnen indebærer målrettet markedsføring på sociale medier af jeres hold til henholdsvis børn/unge, til voksne og til seniorer.  Og udover at hjælpe med interesse for jeres hold her og nu, giver kampagnen også et grundlag for mere succesfuld rekruttering på senere tidspunkter, hvis I fremover vil benytte af Motivu i jeres egen markedsføring (via såkaldt ”re-targeting”).

Hvis I vil have glæde af denne ekstraordinære kampagne, så skynd jer at få lagt prøvetræninger ind på Motivu for de hold, som I gerne vil have fyldt op. Via Bevæg Dig For Livet – Frederiksberg kan I få glæde af kampagnen uden at skulle betale det, som en rekrutteringsindsats via Motivu normalt koster.

  • Hvis I allerede har brugt Motivu, er det eneste I skal gøre, at opdatere de træninger, I tidligere har lagt ind på platformen, med datoer for gratis prøvetræninger i november – og også gerne i december og januar.
  • Hvis I ikke har brugt Motivu før, skal I gå ind og oprette jer via dette link: https://bitly.com/Frederiksberg_kommune

 

Har I brug for hjælp til at oprette foreningen eller jeres hold, så kontakt idrætskonsulenterne i FIU: Karina på karina@fiu-frederiksberg.dk eller Henrik på hl@fiu-frederiksberg.dk.

Kampagnen går i luften 9. november. Hvis I vil være med fra start og sikre mest mulig opmærksomhed til netop jeres forening, så opdater og læg nye relevante hold ind hurtigst muligt.

Se her hvad andre foreninger har lagt ind på platformen https://motivu.dk/frederiksberg

Læs mere om erfaringerne med Motivu her: https://fiu-frederiksberg.dk/ikke-kategoriseret/motivu-den-naesten-sikre-vej-til-nye-medlemmer/