Vælg en side

Motivu abonnement

Frederiksberg Idræt hjælper foreninger med at markedsføre deres prøvetræninger ved at få Motivu til at promovere foreningstilbud på sociale medier til målgrupper, der passer til træningerne. 

 

 

Abonnement og kampagner

I 2024 går Bevæg Dig For Livet – Frederiksberg og Frederiksberg Idræt sammen om at give foreningerne en stor rabat på at bruge Motivu. Herunder kan man i tabellen se de to pakker, der tilbydes. For Frederiksbergs foreninger koster et standardabonnement 1.500 kr. og et premiumabonnement 3.000 kr. for et år. Udover abonnementet til Motivu-systemet, bliver man også en del af fælles kampagner i løbet af året, hvor vi med fokus på forskellige målgrupper annoncerer de forskellige idrætstilbud.

I nedemstående tabel kan man få et større overblik over de forskellige abonnementer, og hvilke kampagner, der er planlagt for 2024.

  Prisen er pr. forening, så hvis man en forening med flere profiler (en til hver underafdeling), så skal man kun betale en gang

  Hvad I skal gøre:

  • De foreninger, der allerede har et abonnement, vil være med i kampagnerne indtil deres abonnement udløber. Derfor skal man bare sørge for, at alle relevante træninger er aktiveret på motivu.dk. FIU vil skrive en måned før en forenings abonnement udløber for at tilbyde, om man som forening vil forsætte med at bruge Motivu med rabat og kampagner igennem FIU og BDFL.
  • Har man som forening ikke et abonnement, men er interesseret i at få det, så skal man skrive til Teis Nielsen på: teis@fiu-frederiksberg.dk

   

  Vil I gerne gøre jeres Motivu-træninger endnu mere attraktive, så læs her: Motivu – Tips og tricks | FIU Frederiksberg (fiu-frederiksberg.dk)