Vælg en side

Om Tennis med Børneuniverset
Tennistræning for før-skolebørn med KB Tennis i Mariendalshallen er et fritidstilbud til de ældste børn i daginstitutionen Børneuniverset.

Ønsker dit barn at komme med på tennisholdet, så læs mere her:
Vi på KB Tennis har været utroligt glade for forløbet i samarbejde med Børneuniverset i maj-juni måned. Vi håber også at jeres børn har været hjemme at fortælle om nogle af de eventyr de har været ude på. Fra efter sommerferien 2023 overgår projektet til et foreningstilbud til jeres børn i samme rammer som hidtil.

Herunder kan man se alle nødvendige oplysninger:
Træningstid: Onsdag kl. 8.00-9.00
Periode 1: 16. august til 6. december 2023 (ingen træning uge 42)
Periode 2: 10. januar til 24. april 2024 (ingen træning uge 7 og uge 13)
Adresse: Mariendalshallen, Hal B
Pris: Kontingent: helårligt 1800 kr. (0-5 år), 1900 kr. (6-12 år) + indmeldelsesgebyr 120 kr.

Læs mere her om KBs kontingenter https://www.kb-boldklub.dk/medlemskab/indmeldelse/kontingent/
* Bemærk bindingsperiode på 12 måneder.

Udover kontingentet betales der en pris for træning på 50 kr. per gang, som opkræves i rater. Periode 1 opkræves i august 2023. Periode 2 opkræves i januar 2024.

Indmeldelse:
Kun via dette link: https://kb.halbooking.dk/newlook/proc_formular.asp?formular=308
Skriv ”Børneuniverset” i kommentarfeltet.

Kontakt: tennis@kb-boldklub.dk

Holdet foregår sammen med børn fra Børnehuset Stjernen.

 

Om introforløbet og pilotfasen med Børneuniverset og KB Tennis, som foregik før sommerferien 2023
I perioden før sommerferien 2023 er det et pilotprojekt, og forventningen er, at det vil udvikle sig til at fast foreningshold fra august/september 2023. Konceptet går ud på, at børnehavebørn kan gå til foreningsidræt om morgenen, før de møder ind i børnehaven.

De første to gange (prøvetræning) – fredag 26. maj og 2. juni – vil personalet fra Børneuniverset følge børnene til og fra tennistræningen i Mariendalshallen. Derfor skal børnene senest afleveres kl. 8.00 om morgenen i Børneuniverset. Personalet bakker op om tilbuddet med engagement og tilstedeværelse, og deres tætte involvering de første to gange vil være medvirkende til, at børnene får en god oplevelse. Børnene i Børneuniverset er vant til at dyrke idræt i Mariendalshallen og træningen vil minde om de øvrige idrætsforløb, som mange børn har deltaget i.

De fire sidste gange (introforløbet) – fredag 9., 16., 23. og 30. juni – skal børnene afleveres i Mariendalshallen til KB Tennis’ trænere i tidsrummet kl. 8.00-8.15. Ud fra antallet af tilmeldte børn vil Børneuniverset vurdere, hvorvidt det giver mening, at noget af personalet fortsat er til stede under træningen. Kl. 8.15 begynder tennistræningen. Denne består af motoriske øvelser for både over- og underkrop, og der vil være en introduktion til tennisspillet tilpasset børnene alder. Hvert barn kan låne en ketcher af KB. Når træningen slutter kl. 9.00 vil børnene blive hentet i hallen af personalet fra Børneuniverset.

Hvad skal barnet medbringe? Indendørssko, gerne i træningstøj men ikke nødvendigt, drikkedunk.
Hvad koster det at deltage i introforløbet? Det koster i alt 200 kr. at deltage i introforløbet, som kører over 4 fredage i juni.
Hvordan tilmelder jeg mit barn? Overfør 200 kr. på Mobilepay til 555519 “Kjøbenhavns Boldklub/Tennis” med teksten MorgenBIL og send en mail til jesper@fiu-frederiksberg.dk med navn på dit barn, telefon og e-mail.
Mit barn vil kun deltage, hvis jeg som forælder er med. Der kan desværre ikke være deltagende forældre i dette pilotprojekt. Børneuniversets personale er til stede, også i introforløbet, hvis der er behov for dette.
Bliver mit barn medlem af KB, når jeg tilmelder ham/hende til introforløbet? Introforløbet giver ikke adgang til et medlemskab af KB. Såfremt det som hensigten bliver til et fast foreningstilbud efter sommerferien, vil tilmelding til holdet her give et medlemskab af KB Tennis (med enkelte restriktioner).