Vælg en side

 

 

Åben Hal – Frederiksberg

 

 

 Kom og hav det sjovt med leg, bevægelse og idræt i den gamle Hermeshal på Steenwinkelsvej på udvalgte lørdage på Frederiksberg. Vi tumler og rumler, laver kolbøtter og (næsten) mælkebøtter, men før noget andet – smiler og griner, når vi leger sammen.

 Det er for børn i alderen 2-6-årige og deres familier, og det er GRATIS. Der vil være instruktører – vi foretrækker at kalde dem legepiloter – som sætter aktiviteter i gang og giver inspiration til leg og bevægelse.

 Åben Hal er udbudt af Frederiksberg Idræts-Union (FIU). Legepiloterne er repræsentanter fra det lokale foreningsliv på Frederiksberg.

 

 Hvad består Åben Hal af?
At man har mulighed som småbørnsfamilie at komme ned og have aktiviteter med sit barn. Intet er forpligtende ud over mødetiden. Man deltager I de aktiviteter, man har lyst til.

 Forælderen er en naturlig del af legen sammen med sit barn og bærer ansvaret for at deltagelse foregår sikkert og forsvarligt og udviser hensyn over for de øvrige deltagere.

 Åben Hal foregår i to haller. I den ene vil der primært være mulighed for boldspil såsom badminton, tennis, fodbold, basket mm. I gymnastikhallen vil der være mulighed for at boltre sig i skumgraven, gå på line, løbe på airtrack mm.

 For dem, der har lyst, vil legepiloterne stå for fælles lege med faldskærm, balloner og andre fællesskabslege.


Hvad skal jeg have med?
Tøj til at kunne lege og bevæge sig i samt indendørssko. Dog er det ikke tilladt at have sko på ved leg i gymnastikredskaberne.


Hvem er Åben Hal for?
Det er for 2-6-årige og deres forælder/bedsteforælder.

Hvor og hvornår?
Det foregår på udvalgte lørdage i Hermeshallen, Hal 1+2, Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg C. Der kører forventeligt to hold:

  1. hold kl. 9.00-10.00 
    2. hold kl. 10.30-11.30


Tilmelding
For at sikre der ikke er for mange skal man tilmelde sig hver gang. Det skal ske her: Åben Hal Frederiksberg | Gratis prøvetræning (motivu.dk). Holdene lægges som udgangspunkt op om mandagen. Vi skriver altid på vores facebookside når vi har lagt hold op for den kommende lørdag.

 

Facebook

Link til Åben Hal Frederiksberg på Facebook

 

For mere information, kontakt:
Teis Nielsen

Tlf. 4043 1993
Teis@fiu-frederiksberg.dk