Åben Hal – Frederiksberg

Kom og hav det sjovt med leg, bevægelse og idræt i den gamle Hermeshal på Steenwinkelsvej på lørdage på Frederiksberg. Vi tumler og rumler, laver kolbøtter og (næsten) mælkebøtter, men før noget andet – smiler og griner, når vi leger sammen.

Det er børn i alderen 2-5 årige og deres familier, og det er GRATIS. Der vil være instruktører – vi foretrækker at kalde dem legepiloter – som sætter aktiviteter i gang og giver inspiration til leg og bevægelse.

Åben Hal – Frederiksberg er initieret af Frederiksberg Idræts (FIU) i samarbejde med Frederiksberg Kommune og Bevæg dig for Livet – Frederiksberg. Legepiloterne er repræsentanter fra det lokale foreningsliv på Frederiksberg.

GRUNDET COVID-19 ER TILMELDING PÅKRÆVET FOR AT KUNNE DELTAGE – SE LINK NEDERST PÅ SIDEN 

Hvad består Åben Hal af?
At man har mulighed som småbørnsfamilie at komme ned og have aktiviteter med sit barn. Intet er forpligtende ud over mødetiden. Man deltager I de aktiviteter, man har lyst til. Forælderen er en naturlig del af legen sammen med sit barn og bærer ansvaret for at deltagelse foregår sikkert og forsvarligt og udviser hensyn over for de øvrige deltagere.

Deltagelse kræver forudgående tilmelding. Der er plads til 23 børn, hver ledsaget af én voksen. Dette antal for at vi holder os inden for forsamlingsforbuddet.

Åben Hal foregår i to haller. I den ene vil der primært være mulighed for boldspil såsom badminton, tennis, fodbold, basket mm. I gymnastikhallen vil der være mulighed for at boltre sig i skumgraven, gå på line, løbe på airtrack mm.

For dem, der har lyst, vil legepiloterne stå for fælles lege med faldskærm, balloner og andre fællesskabslege.


Hvad skal jeg have med?
Tøj til at kunne lege og bevæge sig i samt indendørssko. Dog er det ikke tilladt at have sko på ved leg i gymnastikredskaberne.


Hvem er Åben Hal for?
Det er for 2-5 årige og deres forælder/bedsteforælder.

DER KAN KUN DELTAGE ÉT BARN OG ÉN VOKSEN PER TILMELDING VIA MOTIVU.


Hvor og hvornår?
Det foregår hver lørdag i perioden 10. oktober 2020 frem til 19. december i Hermeshallen, Hal 1+2, Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg C. Der kører to hold:

1. hold kl. 9.00-10.00 
2. hold kl. 10.45-11.45 


Tilmelding
Det er som nævnt nødvendigt at tilmelde sig Åben Hal grundet Covid-19 så vi kan overholde myndighedernes retningslinjer vedr. forsamlingsstørrelser. Man kan tilmelde sig via linket her:  TILMELDING TIL ÅBEN HAL – FREDERIKSBERG

For mere information, kontakt:
Henrik Løndal

Tlf. 6133 2043
hl@fiu-frederiksberg.dk