Åben Hal – Frederiksberg

Så kom sommeren endelig og vi kan bevæge os mere frit rundt nu. Desværre var vi forhindret i at kunne byde jer indenfor til Åben Hal hen over hele foråret efter et forrygende Åben Hal-efterår 2020, men vi glæder os til snart at se jer alle sammen igen.

 Hermeshallen er i mindre målestok ved at blive renoveret, men så snart det er afsluttet og vi forhåbentlig ikke er underlagt restriktioner i større grad, så åbner vi dørene og så skal der leges!

 Vi forventer det bliver fra slutningen af september. Vores bedste anbefaling er at følge vores side på Facebook med nyheder om genstart og alt om eventuelle krav om tilmelding mv.

 Nedenfor kan du læse en beskrivelse af Åben Hal samt noget om tidspunkter mv. så du kan få en fornemmelse for, hvor sjovt det er og nogle af de mere praktiske voksne oplysninger.

 ____

 Kom og hav det sjovt med leg, bevægelse og idræt i den gamle Hermeshal på Steenwinkelsvej på lørdage på Frederiksberg. Vi tumler og rumler, laver kolbøtter og (næsten) mælkebøtter, men før noget andet – smiler og griner, når vi leger sammen.

 Det er for børn i alderen 2-5-årige og deres familier, og det er GRATIS. Der vil være instruktører – vi foretrækker at kalde dem legepiloter – som sætter aktiviteter i gang og giver inspiration til leg og bevægelse.

 Åben Hal er udbudt af Frederiksberg Idræts-Union (FIU). Legepiloterne er repræsentanter fra det lokale foreningsliv på Frederiksberg.

 

 Hvad består Åben Hal af?
At man har mulighed som småbørnsfamilie at komme ned og have aktiviteter med sit barn. Intet er forpligtende ud over mødetiden. Man deltager I de aktiviteter, man har lyst til.

 Forælderen er en naturlig del af legen sammen med sit barn og bærer ansvaret for at deltagelse foregår sikkert og forsvarligt og udviser hensyn over for de øvrige deltagere.

 Åben Hal foregår i to haller. I den ene vil der primært være mulighed for boldspil såsom badminton, tennis, fodbold, basket mm. I gymnastikhallen vil der være mulighed for at boltre sig i skumgraven, gå på line, løbe på airtrack mm.

 For dem, der har lyst, vil legepiloterne stå for fælles lege med faldskærm, balloner og andre fællesskabslege.


Hvad skal jeg have med?
Tøj til at kunne lege og bevæge sig i samt indendørssko. Dog er det ikke tilladt at have sko på ved leg i gymnastikredskaberne.


Hvem er Åben Hal for?
Det er for 2-5-årige og deres forælder/bedsteforælder.

Hvor og hvornår?
Det foregår på lørdage i Hermeshallen, Hal 1+2, Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg C. Der kører forventeligt to hold:

  1. hold kl. 9.00-10.00 
    2. hold kl. 10.30-11.30


Tilmelding
Det kan vise sig nødvendigt at tilmelde sig Åben Hal grundet Covid-19, så vi kan overholde myndighedernes retningslinjer vedr. forsamlingsstørrelser, men det vil blive oplyst ved opstart.

 

Facebook

Link til Åben Hal Frederiksberg på Facebook

 

For mere information, kontakt:
Henrik Løndal

Tlf. 6133 2043
hl@fiu-frederiksberg.dk