Vælg en side

Om Tennis med Stjernen Børnehus

Gennem et samarbejde med KB Tennis og Frederiksberg Idræt har vi som institution fået tilbudt, at den ældste gruppe af børn hos os kan få mulighed for at gå til tennis i Mariendalshallen.

Til at begynde med er der et gratis introforløb for alle børn og pædagoger fra Raketterne. Jeres børn vil derfor de næste 3 onsdage være med til tennis forløb i Mariendalshallen kl. 8-9. I skal enten aflevere jeres børn i huset her senest kl. 7.30 eller direkte i Mariendalshallen kl. 8:00 – træningen starter kl. 8:10. Husk at medbringe drikkedunk og enten indendørssko eller ekstra strømper.

Efter introforløbet på de tre gange vil dit barn blive tilbudt mod betaling at gå på holdet fast (fra uge 8) og dermed blive medlem af foreningen. I perioden fra uge 9 skal I hver onsdag aflevere jeres barn kl. 8:00 i Mariendalshallen. Vi ved, at nogle af jer afleverer tidligere i huset, og de børn vil blive fulgt til tennis af en pædagog. Når træningen slutter kl. 9.00 vil personale fra huset følge alle børn tilbage til Stjernen.

Onsdag den 7. februar inviterer KB Tennis i samarbejde med os i Stjernen alle forældre til at komme og se, hvad børnene træner på. Derudover vil KBs ansvarlige klubudvikler Alexander Rejnhold informerer jer forældre om, hvad det indebærer at tilmelde sig tennisholdet fra uge 8 samt fortælle lidt om alle de gode motoriske og sociale kompetencer som børnene udvikler ved at gå til tennis.

Vi vil i den forbindelse bede jer om at aflevere børnene i Mariendalshallen (Mariendalsvej 27A) kl. 8:00 og blive for deltage i infomøde kl. 8.10-8.30 og bagefter se tennistræningen i hallen indtil ca. kl. 8.45 (hvis I har mulighed for det).

Praktiske oplysninger om tennisholdet:

Træningstid: Onsdage kl. 8.05-8.55. Aflevering muligt fra kl. 8.00 i Mariendalshallen.
Periode: 21. februar til 24. april 2024 (ingen træning uge 13 pga. påskeugen)
Adresse: Mariendalshallen, Hal B
Pris: Perioden fra 21. februar til 24. april 675 kr. for i alt 9 gange.

Inkluderer: Invitation til familiedag på KBs anlæg før sommerferien.

Tilmelding senest 16. februar: Send mail til Alexander@kb-boldklub.dk med barnets fulde navn, fødselsdato og adresse. Overfør 675 kr. på Mobilepay til KB Tennis på 555519. Ønskes anden betalingsmåde, så aftal dette med Alexander på mailen.

De første 4 gange (prøvetræning) – fredag 24. januar og 7. februar – vil personalet fra Stjernen følge børnene til og fra tennistræningen i Mariendalshallen. Derfor skal børnene senest afleveres kl. 8:00 om morgenen i Stjernen. Personalet bakker op om tilbuddet med engagement og tilstedeværelse, og deres tætte involvering de første to gange vil være medvirkende til, at børnene får en god oplevelse. Børnene i Stjernen er vant til at dyrke idræt i Mariendalshallen og træningen vil minde om de øvrige idrætsforløb, som mange børn har deltaget i.

De faste forløb (fra uge 8) – skal børnene afleveres i Mariendalshallen til KB Tennis’ trænere i tidsrummet kl. 8.00-8.05. Ud fra antallet af tilmeldte børn vil Stjernen Børnehuset vurdere, hvorvidt det giver mening, at noget af personalet fortsat er til stede under træningen. Kl. 8.05 begynder tennistræningen. Denne består af motoriske øvelser for både over- og underkrop, og der vil være en introduktion til tennisspillet tilpasset børnene alder. Hvert barn kan låne en ketcher af KB. Når træningen slutter kl. 8.55 vil børnene blive hentet i hallen af personalet fra Stjernen Børnehus, hvis der mindst er 6 tilmeldte.

På holdet vil der også være børn fra Børneuniverset, som har samme tilbud.

Hvad skal barnet medbringe? Indendørssko, gerne i træningstøj men ikke nødvendigt, drikkedunk.
Mit barn vil kun deltage, hvis jeg som forælder er med. Der kan desværre ikke være deltagende forældre i dette pilotprojekt.
Bliver mit barn medlem af KB, når jeg tilmelder ham/hende til introforløbet? Tilmelding til holdet her give et medlemskab af KB Tennis (med enkelte restriktioner).

Støtte til kontingent: Det er muligt at søge om kontingentstøtte hos kommunen, hvis man er særligt udsatte familier og nytilkomne flygtninge. Læs mere her: Information til familier (frederiksberg.dk)

For mere information kontakt Frederiksberg Idræt som står for samarbejde mellem Stjernen og KB Tennis. I kan kontakte idrætskonsulent Teis Nielsen på teis@fiu-frederiksberg.dk eller 40 43 19 93.