Vælg en side

Tennis med Dansk Tysk Børnehus

Om Tennis med Dansk Tysk Børnehus
Tennistræning for før-skolebørn med KB Tennis i Mariendalshallen er et fritidstilbud til de ældste børn i daginstitutionen Dansk Tysk Børnehus.

Introforløbet starter op onsdag den 13. september 2023 og løber 5 uger frem. Træningen foregår i Hal B kl. 9.10-9.55. I introforløbet er det gratis at deltage, og det Dansk Tysk Børnehus vil have det som en fast del af deres aktivitetstilbud til børnene i perioden. Det Dansk Tysk Børnehus’ pædagoger deltager selv i træningen og forestår transporten til og fra aktiviteten i Mariendalshallen.

Forældremøde 4. oktober
Denne onsdag er alle forældre inviteret til at se på træningen og få mulighed for efterfølgende at stille spørgsmål til KB Tennis’ Udviklingschef Alexander Rejnhold.

Efter Introforløbet
Herunder kan man se alle nødvendige oplysninger:
Træningstid: Onsdag kl. 9.10-9.55
Periode 1: 25. oktober til 6. december 2023
Periode 2: 10. januar til 24. april 2024 (ingen træning uge 7 og uge 13)
Adresse: Mariendalshallen, Hal B
Pris: Kontingent: helårligt 1800 kr. (0-5 år), 1900 kr. (6-12 år) + indmeldelsesgebyr 120 kr.
* Ved indmeldelse i perioden oktober-december betales 1/4-års kontingent og derudover ½-års kontingent pr. 1. januar og igen pr. 1. juli.

Læs mere her om KBs kontingenter https://www.kb-boldklub.dk/medlemskab/indmeldelse/kontingent/
* Bemærk bindingsperiode på 12 måneder. Udover kontingentet betales der en pris for træning på 50 kr. per gang, som opkræves i rater. Periode 1 opkræves i oktober 2023. Periode 2 opkræves i januar 2024.

Samlet pris periode 1: 460 kr. i kontingent og 350 kr. for træning. Dertil 120 kr. i indmeldelsesgebyr.
Samlet pris periode 2: 910 kr. i kontingent og 700 kr. for træning.

Indmeldelse:
Kun via dette link: https://kb.halbooking.dk/newlook/proc_formular.asp?formular=308
Skriv ”Dansk Tysk Børnehus” i kommentarfeltet.

Kontakt: tennis@kb-boldklub.dk

Medlemsfordele KB

Alle medlemmer (og forældre og søskende) er velkomne til at benytte klubbens udendørs svømmebassin på Peter Bangs Vej såvel som minitennisbanerne på Peter Bangs Vej og midibanerne på Pile Allé (udenfor klubbens faste træningstider).

Alle aktive KB medlemmer under 18 år, har mulighed for mod forevisning af gyldigt medlemskort, at komme gratis ind og se FC Københavns superligakampe i Telia Parken. Bemærk at KB ikke er ansvarlig ved udsolgte kampe.

Alle medlemmer får til hjemmeadressen fremsendt KB’s medlemsblad – KB’eren.

Alle medlemmer har gratis parkering på KBs 2 anlæg. Læs mere her.

Via KBs medlemssystem kan alle medlemmer booke tennisbaner udendørs (gratis med andet medlem, mod gebyr med ikke-medlem) og indendørs mod brugerbetaling. Læs mere her.

Derudover giver medlemskabet adgang til forskellige tilbud såsom sociale arrangementer, feriecamps, minitennisstævner og andet, som medlemmer får direkte besked om.