Vælg en side

Ny aftale med Motivu giver betydelige rabatter til FIU-idrætsforeninger på Frederiksberg!

Efter flere års succesfuldt samarbejde med Motivu.dk, der har givet over 1700 tilmeldinger til prøvetræninger i 2023, har FIU og Bevæg Dig for Livet – Frederiksberg besluttet at forsætte deres støtte til platformen. Som led i denne satsning vil foreninger nu kunne nyde godt af en rabatordning, der gør det mere overkommeligt at benytte Motivu til markedsføring og tilmeldinger. Den nye aftale inkluderer betydelige rabatter og kampagner, som forventes at øge tilmeldingerne til prøvetræninger markant.

Kampagner for alle aldersgrupper

Der er planlagt fælles kampagner i august/september, både rettet mod børn i alderen 0-12 år og ældre på 60+. Disse kampagner vil blive annonceret på Motivu.dk/Frederiksberg samt på sociale medier som Facebook og Instagram.

Rabatordning i 2024

Fra 2024 tilbyder FIU og Bevæg Dig for Livet – Frederiksberg stadig abonnementer på Motivu, men vi indfører en lille brugerbetaling. For 1.500 kr. om året kan foreninger få et Standard abonnement med op til 50 prøvetilmeldinger, mens et Premium abonnement med ubegrænset tilmeldinger vil koste 3.000 kr. om året.

Vi håber, at dette fortsatte samarbejde med Motivu vil hjælpe jer med at tiltrække flere medlemmer til den lokale foreningsidræt på Frederiksberg.

Mere info eller kontakt:

Den nye rabatordning trådte i kraft i januar 2024 og interesserede foreninger opfordres til at kontakte Idrætskonsulent Teis Nielsen på teis@fiu-frederiksberg.dk for yderligere information.

Du kan også læse alle detaljerne i aftalen på vores hjemmeside: Motivu Abonnement | FIU Frederiksberg (fiu-frederiksberg.dk)