Vælg en side

I FIU hører vi fra mange af jer foreninger, at det her på Frederiksberg er en stor udfordring af tiltrække og fastholde trænere/instruktører, der jo er uundværlige for at opretholde og udvikle jeres mange idrætsaktiviteter. Fra FIU’s side bliver det et vigtigt fokusområde i de kommende år, at understøtte jer idrætsforeninger i arbejdet med at afhjælpe udfordringerne med at tiltrække og fastholde trænere/instruktører.

Med besvarelserne fra undersøgelsen kan vi forhåbentligt se hvad der motivere træner til at blive træner, til at forsætte som trænere og vikle udfordringer de har som trænere, som kan være med til at de stopper som trænere. Sidst gang fik vi mere end 500 besvarelser, hvorved vi kan se på hvad motivere den frivillige træner vs den lønnet træner, og hvorfor har kvindelige trænere valgt at blive træner vs mænd og meget mere.

Undersøgelsen blev også foretaget i 2018 og 2022, hvorved vi nu håber at kunne se mere ned i evt. tendenser hos trænerne på Frederiksberg. Er fx motivationer ændret for hvorfor man er træner henover tiden.

 

Se resultaterne fra undersøgelsen i 2022 her: Traenerundersoegelse-2022.pdf (fiu-frederiksberg.dk)