Vælg en side

Vi er glade for at kunne tilbyde Åbent Dagtilbud på Frederiksberg!

16 lokale institutioner har samlet sig omkring 43 fantastiske forløb, der kan berige deres børns liv. Vi ønsker at skabe en oplevelse for børnene, som de vil huske for altid. Dog afhænger gennemførelsen af disse initiativer af Frederiksberg kommunes prioritering af midlerne under de kommende budgetforhandlinger for 2024.

Heldigvis har ”BevægDigForLivet – Frederiksberg” allerede tildelt FIU midler til at gennemføre 10 af disse forløb til efteråret! Det er en fantastisk start, men vi har brug for fortsat støtte for at realisere alle 43 forløb og give børnene på Frederiksberg de bedste muligheder.

Hvert forløb strækker sig over 4 uger, med en ugentlig timesession. Det betyder, at børnene på Frederiksberg får en måned fyldt med spændende idrætsaktiviteter og læring. Vi ønsker at give dem en introduktion til idræt og bevægelse på en sjov og engagerende måde, som kan inspirere dem til at fortsætte med at dyrke idræt og bevæge sig gennem hele livet.

Vi er glade for at meddele, at hver idrætsforening modtager 1300 kr. for hvert forløb. Dette medvirker også til at der bliver leveret kvalitetsforløb, der kan give vores børn den bedst mulige oplevelse.

Idrætsforeningerne oplever også en stigning i medlemstallet i aldersgruppen 2-6 år i forlængelse af disse forløb. Det er fantastisk at se, hvordan børnene bliver introduceret til idræt og bevægelse tidligt i livet og får glæde af det i lang tid fremover. Det er virkelig et godt match mellem vores børn og idrætsforeningerne.

Hvis du er interesseret i at være en del af disse fantastiske forløb, er du mere end velkommen til at kontakte os ved at skrive en mail til Idrætskonsulent Teis på e-mail: Teis@fiu-frederiksberg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og give børnene en oplevelse for livet!

Lad os sammen støtte op om vores børns udvikling og sikre, at de får de bedste muligheder på Frederiksberg! Lad os fortsætte med at styrke vores børns fysiske og mentale udvikling gennem idræt, bevægelse og samarbejde!

Åbent Dagtilbud er medfinansieret af “Bevæg Dig For Livet – Frederiksberg”. Du kan læse mere om dette spændende initiativ her: https://bevaegdigforlivet.frederiksberg.dk/

 

Venlig hilsen

Frederiksberg Idræt