Vælg en side
FIU inviterer til inspirationsoplæg med tidligere verdensmester i badminton og nuværende Tv-værtinde, Camilla Martin. Emnet for oplægget er det sjove og udviklende træningsmiljø, hvor Camilla Martin med udgangspunkt i egne erfaringer som aktiv på højeste eliteniveau, samt ikke mindst som engageret mor til børn i idræt på breddeniveau vil give sit bud på, hvordan man sikrer en tryg ramme med plads til både de børn og unge, der gerne vil blive rigtig dygtige, men ikke mindst også dem, der i højere grad deltagere for fællesskabets skyld.
Målgruppen er alle idrætsforeningerne på Frederiksbergs trænere, ungdomsformænd, bestyrelsesmedlemmer og øvrige ledere samt forældre, der alle fra hver sin måde at være involveret på vil kunne tilegne sig viden om og perspektiver på træningsmiljøer. Denne inspiration vil kunne omsættes til praksis i hverdagen til glæde for alle omkring børne- og ungdomsarbejdet i jeres forening , men først og fremmest de aktive børn og unge, men forhåbentlig også dem, der vender tilbage til at være aktive eller starter som nye medlemmer.
Præsentation af Camilla Martin er næsten overflødig, men kan kort sammenfattes til, at hun er én af de allerstørste idrætspersonligheder ikke blot indenfor badminton, men også dansk idræt. Således blev Camilla Martin i 2013 optaget i DIF’s Hall of Fame som vidnesbyrd på en enestående karriere, der gav 13 danske singlemesterskaber i træk, VM-guld i 1999, All England i 2022 og sølv ved OL i Sydney i 2000. Camilla Martin kan i dag ses på Tv2’s sportstransmissioner efter en årrække som vært på Tv3’s fodboldtransmissioner.
Hjælp jer selv og jeres forening ved at dele budskabet om dette enestående oplæg blandt trænere, ledere og forældre.
Praktiske informationer:
• Sted: Kedelhallen, Lille Hal
• Dato: tirsdag d. 25. januar
• Tidspunkt: kl. 19.00-20.30
Tilmelding:
• Der er et begrænset antal pladser, hvorfor det er påkrævet med tilmelding, som skal ske både individuel og evt. klubvis til maria@fiu-frederiksberg.dk