Vælg en side

På det seneste FIU formandsmøde den 24. maj gennemgik Peter Fosberg, Chefanalytiker, ph.d. fra Idrættens Analyse institut hovedpointer og anbefalinger af deres ”undersøgelse af FIUs rolle samt medlemsdemokratiet og diversiteten i foreningsidrætten på Frederiksberg”. Vi har nu den fornøjelse at kunne dele den fulde rapport, som endelig er blevet færdiggjort, og som indeholder et kort resume, den samlede analyse og række konkrete anbefalinger til at øge jeres udbytte som medlemsforening af FIU.

Idrættens Analyseinstitut (Idan) har haft til formål at gennemføre en uvildig undersøgelse, der danner overblik over FIUs rolle, foreningerne og kommunens opfattelse af FIU, medlemsdemokratiet og diversiteten i FIU og foreningsidrætten på Frederiksberg. Med anbefalinger til, hvordan FIU kan øge medlemsdemokratiet, foreningernes udbytte af medlemskabet og diversiteten i foreningsidrætten på Frederiksberg.

FIUs bestyrelse vil, på et ekstraordinært bestyrelsesmøde, drøfte det videre arbejdere med at omsætte Idrættens Analyse instituttets hovedpointer og anbefalinger til at styrke FIUs rolle samt medlemsdemokratiet og diversiteten i foreningsidrætten på Frederiksberg.

Link til den fulde rapport: Medlemsdemokrati og diversitet i idrætten på Frederiksberg

Med venlig hilsen

Frederiksberg idræt