Vælg en side

Filmoptagelse til showdanse og kæphest

I samarbejde mellem Frederiksberg Idræt (FIU) og foreningen FRBdans ønsker man rekruttere flere piger i alderen 10-13 år til vores foreningens kæphestehold og showdancehold. Det vil vi gøre ved at afprøve annoncering på blandt andet YouTube. Derfor vil vi invitere dig, dit barn, dit barns veninde, kusine, storesøster m.fl. med til en optagelsesdag, hvor pigerne kan være med i en videoproduktion. De skal medvirke i to markedsføringsvideoer, som Frederiksberg Idræt også vil bruge i forbindelse med et nyt projekt, læs mere om pigeprojektet F.I.T..

I er meget velkommen til at invitere flere piger i jeres netværk med og kan med fordel videresende denne mail til relevante personer. Som tak for hjælpen modtager pigerne et gavekort til Frederiksberg centeret på en værdi á 200 kr. fra Frederiksberg Idræt. Se mere information nedenstående.

Praktisk information

Vi søger 15 piger i alderen 9-14 år, som kan medvirke i to markedsføringsvideoer og billedproduktion af to idrætsaktiviteter kæphest og showdance.

Tid, dato og sted

Optagelserne vil finde sted i efterårsferien

Torsdag d. 19.10.2023 kl. 10.00 til kl. 11.30 på

Bernhard Bangs Allé 27A 1. sal

(Karatelokalerne)

 

Tøj:

Tag bevægeligt tøj på, som du føler dig tilpas i – der må gerne være mindre logo eller mønster og vælg nedtonede farver. Tag eventuelt skiftetøj med, da vi skal være aktive.

Undgå: striber, prikket, tern og andet hel-mønster, grønne- og neonfarver samt ingen store smykker.

 

Funktion og rolle

I markedsføringsvideoerne af kæphest og showdance skal dit barn sammen med andre børn og unge medvirke i nogle bevægelsesaktiviteter, som instrueres af FRBdans’ instruktører/trænere og idrætskonsulenter i FIU. Aktiviteterne består af forskellige dansesekvenser og danseaktiviteter samt spring, dressur, show og ponygames med kæphest. Undervejs i optagelserne, vil der også blive taget billeder, som skal bruges til trykte flyers og digitale plakater til infoskærme.

Det er ikke et krav at du er medlem i FRBdans eller at du går til dans eller kæphest – bare du har lyst til at være med.

 

Udvælgelse og honorar

Pigerne udvælges efter først til mølleprincippet. Vi tilbyder fuld forplejning på optagelsesdagen og du modtager et gavekort til Frederiksberg centeret på en værdi á 200 kr. fra Frederiksberg Idræt, som tak for din deltagelse.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til tine@fiu-frederiksberg.dk med en underskrevet samtykkeerklæring, se dokument.

 

Om samtykkeerklæringen og eksponering

Markedsføringsvideoerne vil blive eksponeret på FIU’s og FRBdans’ hjemmeside og sociale medier herunder Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn til promovering af showdance og kæphest holdene, og i forbindelse med pigeprojektet F.I.T. Videoerne vil blive eksponeret på de sociale medier i maksimum 3 år, hvorefter de vil ligge passivt på de omtalte sociale medier hos FRBdans og FIU. Det betyder, at I fortsat vil kunne se videoerne, men at der vil blive brugt midler på annoncering af videoerne efter d. 31.12.2026
Billederne taget på optagelsesdagen vil blive brugt på trykte og digitale flyers til infoskærme i Frederiksberg Kommune. 

Samtykkeerklærningen