Vælg en side

Kan du bevare overblikket og det gode humør, samt trives du med mange forskellige praktiske opgaver som service og hygiejne i løbet af en dag? Vil du bidrage positivt til idrætslivet på Frederiksberg, så den enkelte bruger oplever, at aktiviteter og arrangementer afvikles på en smidig og professionel måde?

Kan du se dig selv i en travl og aktiv hverdag i kulturelle, historiske og traditionelle omgivelser? Så har vi jobbet til dig i Hermeshallen / Bülowsvejhallen.

Sammen med dine kolleger sørger du for, at vores faciliteter står klar til vores brugere med fokus på høj kvalitet i opgaveudførslen.

Jobbet er alsidigt, og du skal:

  • Varetage rengørings- og vedligeholdelsesopgaver i såvel Hermeshallen og Bülowsvejhallen.
  • Betjene vores mindre café.
  • Være opsøgende og positiv i opgaveløsningen.

Om dig:

Du er en serviceorienteret, pligtopfyldende, fleksibel og udadvendt medarbejder, der trives med en alsidig hverdag. Du er en teamplayer med fokus på en professionel tilgang til arbejdet og dine kollegaer.

Herudover forestiller vi os, at du har:

  • lyst og overskud til at levere service til vores mange brugere – også når der er travlt
  • god samarbejdsånd og humør – og lyst til at indgå i et velfungerende team på 4 kollegaer
  • mod og lyst til at lære nyt, da opgaverne løbende udvikler sig
  • en fornuftig evne til at kommunikere mundtligt og skriftligt og benytte IT på almindeligt niveau

Du tilbydes:

En spændende og alsidig fuldtidsstilling på et levende idrætsanlæg med en bred berøringsflade til idrætsudøvere, brugere og borgere på Frederiksberg. Søde kollegaer i en stilling, der giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil referere til halinspektøren og Centerlederen.

Lønnen inkl. tillæg aftales efter gældende overenskomst med FOA, ligesom du dækkes af vores sundhedssikring. Du arbejder i en vagtplan, hvor du både har morgen, aften og weekendvagter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte halinspektør Anette Larsen på telefon.nr. 24 62 48 88 eller al@fiu-frederiksberg.dk.

Ansøgning:

  • Send din ansøgning vedlagt CV og evt. relevante bilag via dette link til Jobindex: Teknisk servicemedarbejder | Jobannonce | Jobindex.
  • Ansøgninger modtages gerne hurtigst muligt og vil blive løbende behandlet, til vi har fundet den rette kandidat.

Om FIU:

FIU er en medlemsorganisation for Frederiksbergs idrætsforeninger. Med +55 idrætsforeninger i ryggen, der samlet repræsenterer over 20.800 medlemmer, arbejder FIU i tæt samarbejde med Frederiksberg kommune og Frederiksbergs idrætsforeninger for kontinuerligt at udvikle, optimere og styrke idrættens vilkår på Frederiksberg og skabe de bedst mulige rammer for idrætsforeningerne og deres brugere. Det tror vi på giver den bedste grobund for at sikre, at så mange borgere som muligt får et sundt og aktivt liv med alle de gevinster, som motion og gode sociale foreningsfællesskaber giver.