På det kommende repræsentantskabsmøde den 26. marts 2020 skal der vælges et nyt medlem til FIUs Økonomiudvalg da Henrik Teil desværre har været nødt til at trække sig fra udvalget. Hvis du har økonomisk tæft og ønsker indflydelse på hvordan midlerne i FIU skal fordeles, så er det måske noget for dig?

Økonomiudvalgets ansvarsområder
Det er Økonomiudvalget, der sammen med FIUs bestyrelse tager de overordnede beslutninger om prioriteringen af FIUs økonomi, og dermed investeringer i faciliteter og den generelle support til idrætsforeningerne. Samtidig er Økonomiudvalget ansvarlig for FIUs budgetter, den løbende opfølgning på FIUs økonomiske drift samt regnskabsaflæggelsen med en årlig omsætning på knap 30 mio. kr.

Lidt om dig
Som medlem af FIUs Økonomiudvalg er det vigtigt, at du brænder for at bidrage til den overordnede styring af FIU og dermed idrætsfaciliteterne på Frederiksberg. Indsigt og erfaring med økonomistyring er, om ikke en nødvendighed, så en fordel. Du vil komme ind i FIUs maskinrum og gennem din involvering være med til at træffe beslutninger, som får betydning for hele idrætslivet på Frederiksberg.

Hvem kan søge?
Det er din lokale forening, der skal bakke op om dit kandidatur. Dvs. du som minimum skal være medlem af en af FIUs medlemsforeninger. Ifølge FIUs forretningsordner må du kun være medlem af ét idrætsfagligt FIU organ, du kan dermed fx ikke sidde i både i håndboldudvalget og i ØU.

Mere information om posten
Vil du vide mere kan evt. læse vores forretningsorden, se oversigt over medlemmer af udvalget og læse tidligere referater. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formand for økonomiudvalget Brian Christensen på brch@bcholding.dk.