Vælg en side

Som nogle af jer nok allerede har opdaget, så udnyttede vi i administrationen efterårsferien til at udvide medarbejderstaben med et par medarbejdere. Formålet med disse ekstra ressourcer er bl.a. at arbejde på at afsætte de ledige tider i skolegymnastiksale (sene aftener og i weekender), samt løse de uundgåelige opgaver der falder på FIU, når øvrige parter igangsætter tiltag under Bevæg dig for livet initiativet.

Vi vil derfor gerne præsentere:

Peter Wolff, der er startet i et ulønnet 8 ugers virksomhedspraktik forløb. Peter skal hjælpe med at løse nogle konkrete administrative opgaver, samt bidrage til det fortsatte udrulning af nogle af de iværksatte løbetilbud under Bevæg dig for livet.

Den næste medarbejder er et kendt ansigt for mange af jer, da han tidligere har været ansat i Frederiksberg Idræt. Henrik Løndal har takket ja til at løse nogle primært administrative opgaver omkring idrætskonsulenterne, da vi af Bevæg dig for livet-projektet har fået bevilliget 10 timers ekstra bemanding om ugen frem til april 2020.

De er begge to allerede i fuld sving med diverse opgaver, og vi er glade for, at de er kommet med om bord, og håber, at I vil tage rigtigt godt imod dem.