Vælg en side

Underviser til Trænerakademiet søges

Trænerakademiet på Frederiksberg er i fuld gang og de første 13 ungtrænere har allerede gennemført modul 1 og er ude i foreningerne og udleve deres trænerdrøm. I januar opstartede vi endnu et modul, på skolen ved Bülowsvej hvor de er i fuld gang med undervisning og været til Socials (sociale events).

Vi planlægger at opstarte endnu et modul 1 efter påske og er derfor på jagt efter den rigtige underviser. Underviseren skal kende til unge i målgruppen, være foreningskendt og have forståelse for udviklingen af personlige og sociale kompetencer.

Vi forventer et undervisningsforløb på 6 (onsdage som udgangspunkt) a’ 3 timer (kl. 16-19) med opstart i perioden umiddelbart efter påske, samt en enkelt lørdag (kl. 9-14), hvor vi skal på foreningsbesøg. Lørdagen er ikke fastlagt, og kan fastlægges i samarbejde med underviseren.

Lønnen aftales ud fra kvalifikationer, men er særdeles attraktiv. Vi forventer ca. 23 timers arbejde fordelt over de 6 uger.

Vi ved, at der er mange kompetente mennesker ude i jeres foreninger. Derfor håber vi, at I har nogle interesserede og kvalificerede kandidater.

Send en kort ansøgning til akademileder@fiu-frederiksberg.dk senest d.1. marts. Din ansøgning skal indeholde:
– Kort om dig og din baggrund
– Din erfaring med foreningsidræt
– Din undervisningserfaring
– Din motivation for at søge jobbet

Vi holder ansættelsessamtaler umiddelbart efter 1. marts.

Ved spørgsmål kan I kontakte Kristian Vincents på mail: akademileder@fiu-frederiksberg.dk eller mobil: 29109212 eller Karina Ildor Jacobsgaard på mail: karina@fiu-frederiksberg.dk eller mobil: 22374229. Karina har ferie i uge 8.