Vælg en side

I lyset af corona-krisen er der kommunal forståelse for, at generalforsamlingerne ikke nødvendigvis kan blive afviklet som planlagt, og at dette vil medføre evt. overskridelser af deadline for indberetning af regnskabs/beretningsmateriale..

FIU er over de sidste par dage blevet kontaktet af en del foreninger, der er bekymret for, om det får nogle konsekvenser, at de ikke kan aflevere deres regnskabs/beretningsmateriale til tiden grundet coronavirussen. Det gør det ikke!

For at kunne aflevere regnskabs/beretningsmateriale, skal klubber og foreninger have afholdt generalforsamling. Materialet skal indeholde godkendt regnskab, som er underskrevet af bestyrelsen, formandens beretning og referat. Ifølge et nyt regelsæt skal bestyrelsen mødes en gang yderligere for at underskrive referatet. I lyset af sundhedsmyndighedernes anbefalinger om ikke at mødes i større forsamlinger, vil mange klubber og foreninger ikke kunne afholde generalforsamling før at corona-krisen er drevet over, og det igen meldes for i orden at mødes i større grupper.

Meldingen fra Frederiksberg kommune er, at under den givne situation er de selvfølgelig klar til at udskyde deadline for indberetning af regnskabs/beretningsmateriale, og dermed give klubberne/foreningerne mulighed for at skubbe deres generalforsamling indtil det igen kan anbefales at mødes i større forsamlinger.

Frederiksberg Kommune regner med at melde dette ud i forbindelse med udsendelse af deres afregningsmateriale omkring 1. april, hvortil der også vil indgå et årshjul med deadlines mv.