FIU søger en Teknisk Servicemedarbejder til Frederiksberghallerne, der består af 4 sportshaller, 11 kunstgræsbaner samt forskellige servicefaciliteter. Der er ca. 6.000 sportsfolk igennem anlægget om ugen, der spiller håndbold, fodbold og badminton. Ud over de daglige aktiviteter afholder Frederiksberghallerne en række større sportsarrangementer hvert år.

Jobbet
Vi er et team på 6 faste kollegaer, der dækker rengøring af anlægget samt servicering af brugerne. Brugerne består mest af skoleklasser om formiddagen og Idrætsforeninger om eftermiddagen og aftenen. Vi lægger vægt på at alle vores brugere synes det er et rart sted at komme, hvorfor det er vigtigt at anlægget fremstår pænt, rent og i god stand. Ud over daglig rengøring varetager teamet også mindre reparations og vedligeholdelsesopgaver. Stillingen er en stilling på 27 timer og byder på:

 • Daglig rengøring af faciliteterne 5 timer om dagen med start om morgenen
 • I mindre grad servicering af brugere i disse timer
 • En aften fredagsvagt hver 6. uge, hvor det primære fokus er servicering af brugere
 • En weekendvagt hver 6. uge, hvor det primære fokus er servicering af brugere
 • Efter aftale afløservagter for de faste aftenvagter
 • Efter aftale ekstra vagter i forbindelse med større arrangementer i hallerne.


Om dig
Der kan være flere indgangsvinkler til dette job, men du må ikke være bange for at tage fat og du skal trives i et miljø med høj aktivitet og mange sportsfolk. Vi lægger vægt på at du er serviceorienteret i din tilgang til opgaverne og har blik for de bedste løsninger for brugerne. Du motiveres af at skabe de optimale rammer for brugerne, og af at drive et moderne idrætsanlæg med et højt aktivitetsniveau, i samspil med gode kollegaer.

Som person forventer vi at du

 • Er fleksibel og er indstillet på at indgå i en vagtplan med skiftende arbejdstider.
 • Er stabil og vedholdende
 • Har en positiv indstilling over for brugere, kollegaer og idrætsfolk
 • Har en humoristisk tilgang til dagligdagen
 • Taler og skriver flydende dansk

 

Du tilbydes
En spændende stilling på et levende og aktivt idrætsanlæg med en bred berøringsflade til Idrætsudøvere og andre brugere. Stillingen er på 27 timer i snit hen over en 6-ugers periode.
Løn og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst med FOA.

 

Ansøgning
Ansøgning modtages gerne hurtigst muligt og senest den 15. december. Ansøgning og CV sendes pr. mail til Jan Schlüter js@fiu-frederiksberg.dk hvor du bedes skrive ”Ansøgning til Frederiksberghallerne” i emnelinjen.

Bemærk at ansøgningerne behandles løbende, da det er vores håb at den nye medarbejder kan tiltræde så hurtigt efter nytår som muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Halinspektør Jan Schlüter på telefon 2216 0723.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.