Vælg en side

Kære Forening

Det bliver sommer igen. Har din forening planer om at udbyde sommerferieaktiviteter for skoleelever på Frederiksberg, så kan du gøre reklame for aktiviteterne på Sommer på Frederiksberg-platformen.

Indsend tekst, billede og nedenstående skema til Kristine Schou Pedersen krpe05@frederiksberg.dk SENEST 22. april 2022.

Skema til web Sommer på Frederiksberg 2022

 

Sommer på Frederiksberg-platformen vil blive publiceret omkring den 20. maj 2022. Du bedes også indtaste aktiviteterne i Kultunaut inden den 12 juni 2022, så de kan ses i by-og kulturannoncen.

Har du spørgsmål til web eller konceptet Sommer på Frederiksberg, så kontakt endelig Kristine Schou Pedersen på 2898 0927 eller krpe05@frederiksberg.dk

 

OBS: Vedhæft billede som særskilt fil i mailen enten i jpeg/jpg/gif eller png-format og høj opløsning. (navngiv det med aktivitetens navn og dato).

OBS: Camps og længere forløb lægges på web først. Drop In aktiviteter lægges på løbende.

OBS: Du bestemmer selv, hvornår du åbner for tilmeldinger til dit arrangement. Du skal ikke tage hensyn til publiceringsdatoen.

 

Din forening kan med fordel benytte FRBDAGE, der foregår den 3.-5. juni til at gøre reklame for jeres sommerferieaktivitet. Du kan læse mere om FRBDAGE 2022 her: https://frbdage.frederiksberg.dk/arrangor

Vi ser frem til en god sommer.