Vælg en side

Onsdag den 24. august afholdte Frederiksbergs Sundhedscenter og Frederiksberg Idræt motionsdag for borgere over 60 år. Mere end 200 borgere dukkede op og fik inspiration til motionsaktiviteter på Frederiksberg.

Både Idræt i dagtimerne, Bevægdig60+, KB, KSG Idræt, Frederiksberg Sports Stacking Klub (FSSK), Frederiksberg Amatør Danserforening (FAF)  og FIF petanque deltog med sjove aktiviteter på dagen, som gav deltagerne sved på panden og smil på læben. Det var en god dag, hvor FIU fik præsenteret alle de mange motionstilbud der er for borgere over 60 år.

I forbindelse med motionsdagen har FIU og Bevæg Dig For Livet lavet en Motivu kampagne for 60+ aktiviteter, hvilket har været til stor glæde og gavn for mange foreninger. Allerede ugen efter har flere borgere været inde og booke gratis prøvetimer i foreningerne. F.eks. har det til holdaktiviteterne i Bevægdig60+ været ca. 15 borgere på prøvetræning den første uge og de er gået fra 33 medlemmer til 46 medlemmer og yderligere er der 10 tilmeldt på prøve træning i næste uger.

Du kan booke prøvetræninger på motivu.dk/frederiksberg eller du kan som forening oprette gratis prøvetræninger på motivu.
Som borger er du velkommen til at kontakte motionsvejlederne i Frederiksberg Sundhedscenter, hvis du har brug for vejledning til at komme i gang. https://sund.frederiksberg.dk/motionsvejledning
Hvis du har brug for hjælp til at oprette gratis prøvetræninger på motivu, så kan du kontakte administrationen på tlf: 38 77 60 00 eller på fiu@fiu-frederiksberg.dk