Vælg en side

Nøj, hvor vi glæder os til at se vores foreninger tilbage på udendørsarealerne fra og med i morgen. Men for at alle skal kunne føle sig trygge, er det selvfølgelig stadig vigtigt, at vi overholder alle gældende regler og retningslinjer. Alle klubber har fået skriftlig besked om disse i fredags, og for god ordens skyld tager vi dem også her:

– Ingen hverken trænere eller spillere må møde op til træning, hvis de har tegn på sygdom.
– Alle klubber, som har mere end et hold på anlægget samtidig, skal stille med en corona-ansvarlig person, som koordinerer med FIUs personale om at sikre at alle regler bliver overholdt. Denne person skal være tydeligt markeret (f.eks. med gul vest) og skal gøre opmærksom på overfor halvagten, at han/hun er corona-ansvarlig for den pågældende klub.
– Alle indendørs faciliteter er lukkede for offentligheden. Der vil dog være adgang til toiletter for dem som er til træning udendørs. Træneren må hente og aflevere ting i holdskabe og boldrum.
– Der er alene adgang til anlægget for dem som er til træning. Og kun i de præcise tider de i forvejen er tildelt (I har ikke adgang før, og forventes af forlade anlægget ved sluttidspunktet).

– I forhold til jeres brug af kunstgræsbanerne gælder følgende konkrete begrænsninger:

o Træningstider skal tilrettelægges på en måde, så der på anlægget kun er de grupper, som har banetid. Nye træningsgrupper har først adgang til anlægget og banerne, når tidligere grupper har forladt anlægget.
o På hver opstregede bane må maximalt opholde sig den til hver en tid gældende begrænsning jf. forsamlingsforbuddet. Gældende fra d. 1/3-21 er forsamlingsforbuddet 25 pers. ved organiseret foreningsaktivitet på udendørsbaner inkl. trænere.
o Spillerne skal møde direkte ved indgangen til banen, og præcist til tiden (der er ingen adgang før, og vi må ikke skabe trafikpropper ved indgangen). Klubberne bør opfordre deres medlemmer til at møde op omklædt hjemmefra, da der er lukket til omklædningsrum.
o Inden træningen skal træneren sørge for, at alle får afsprittet hænderne, hvortil I klubber skal have det nødvendige udstyr
o Forældre, publikum og andre har ikke adgang til banerne under træning – så ingen må tage ophold mellem eller omkring banerne.
o Trænerne har adgang til at hente udstyr i div. depotrum, og det er kun træneren, som må opstille og indsamle toppe mm. under træningen. Efter træningen SKAL hver træner rengøre særligt sin gruppes bolde og udstyr.
o Der må ikke laves øvelser, hvor spillerne læner sig op af hegn eller andre installationer på anlægget.
Derudover gælder følgende regler fra 29/10-2020 også stadig:
– Alle (over 12 år) skal bære mundbind indendørs. Dette gælder også ved toiletbesøg.
– Det er vigtigt I tager vare om, at alle myndighedernes anvisninger om at holde afstand, vaske hænder og ikke møde frem, hvis man har symptomer på sygdom efterleves.
– Det er foreningens 100% ansvar, at jeres hold/medlemmer efterlever reglerne herover om begrænset brug af faciliteterne. Hvis reglerne ikke efterleves, vil det få den konsekvens, at vi igen lukker foreningens adgang til brug af faciliteterne
Læs mere fodboldens coronaregler her: DBU – fodboldens coronaregler