Vælg en side

FIU er nu på gaden med et nyt oplæg af den populære foreningsfolder over vores foreningers idrætstilbud på Frederiksberg.

Da vi fik lavet 1. oplæg i 2018 blev det tydeligt, at på trods af, at vi er i en digital tidsalder, så er det bare rart nogle gange, at kunne bladre igennem en fysisk folder og sætter streger og danne sig et overblik over de fritidsaktiviteter, som lyder spændende, og som man selv eller ungerne kunne have lyst til at gå til. Ergo har foreningsfolderen været efterspurgt at Sundhedscenteret, på Bibliotektet, på Velkomstmøderne på Frederiksberg Rådhus og andre steder, hvor Frederiksbergborgere naturligt opsøger information om idrætstilbud på Frederiksberg.

Vi har nu, i tid til at idrætten forhåbentligt snart åbner helt op igen, fået trykt et nyt, revideret oplæg, som vi håber vil blive taget ligeså godt imod. Man kan altid hente eksemplarer hos FIU administrationen, og når der bliver åbnet ordenligt op igen, vil den også blive distribueret de sædvanlige steder. Og så kan man selvfølgelig også altid selv downloade den fra vores hjemmeside. Du kan finde den lige her:

FIU Foreningsfolder

Alle informationerne kan du selvfølgelig stadig finde digitalt også på vores hjemmeside frederiksbergidræt.dk