Vælg en side


Kære idrætsforeninger på Frederiksberg

Frederiksberg har fået sit eget lokale annoncefrie nyhedsmedie, der kom i luften for et par måneder siden. Du kan se vores nye digitale nyhedsmedie med det samme – klik på linket: www.falkoneren.dk

Vi har store ambitioner for vores nye lokaljournalistiske medieprojekt. En af dem er, at vi gerne vil styrke byens idrætsliv ved at bringe aktuelle nyheder og gode historier fra jeres foreninger.

For at kunne indfri vores ambitioner om at være byens talerør og medieplatform indenfor kultur- og idrætslivet, har vi brug for, at I som idrætsforening støtter op om vores nye lokaljournalistiske medieprojekt.

I kan støtte op om Falkoneren på flere måder.

  • Skriv gerne til os, hvis jeres forening sidder inde med aktuelle nyheder og spændende historier. Kontakt os her på redaktion@falkoneren.dk
  • Tilmeld jeres idrætsforening og bed jeres medlemmer om at modtage vores ugentlige nyhedsbrev. I kan tilmelde jer ved at klikke her. 
  • Fortæl ude i foreningerne, at vi eksisterer og har brug for deres opbakning til at få en god start. Følg os på vores sociale medier, facebook og Instagram og spred gerne budskabet.
  • Støt os ved at blive medlem for 31 kr. om måneden (vi modtager fra foreninger, virksomheder og enkeltpersoner.) Medlemsskabet bidrager til at give Frederiksberg et nyhedsmedie, der ikke er afhængigt af annoncer. Man kan også vælge at blive medlem for kun 375 kroner om året. Medlemskab kan ske her og nu via MobilPay: 801016.