Vælg en side

Nu er der en unik mulighed for at rekruttere nye medlemmer. Det er både via endnu en Motivu-kampagne og igennem ”Danmarks Motionsuge”. Læs mere om begge tiltag herunder.

Motivu – Med mulighed for 1000 kr. til at gøre noget ekstra til god modtagelse på holdene

For at sætte endnu mere skub i genstarten af foreningslivet på Frederiksberg går Bevæg Dig For Livet – Frederiksberg og FIU endnu en gang sammen om en kampagne på rekrutteringsplatformen Motivu. Mange af jer kender den allerede og har haft succes med at nå ud til nye målgrupper med åbne prøvetræninger markedsført på platformen.

Kort og godt betyder kampagnen, at alle prøvetræninger, som er oprettet på Motivu inden 1. oktober, får synlighed på sociale medier såsom Facebook og Instagram mod relevante målgrupper – hhv. børn/unge, voksne eller seniorer.

Forhåbentlig kan den ekstra markedsføring hjælpe Frederiksbergs mange foreninger og fællesskaber med at få fyldt holdene godt op igen efter en lang periode med restriktioner for idrætten!

Hvad I skal gøre:

Kampagnen går i luften 1. oktober og løber til og med 31. oktober.

Her kan I se, hvad andre foreninger har lagt ind på platformen https://motivu.dk/frederiksberg

Læs mere om erfaringerne med Motivu her: Motivu | FIU Frederiksberg (fiu-frederiksberg.dk)

Bevæg Dig For Livet – Frederiksberg giver 1.000 kr. til hver forening som gør noget ekstra ud af en eller flere af de træninger, foreningen har lagt på Motivu i kampagneperioden. Pengene skal bruges til noget socialt efter træningen, som gør det lettere for nye medlemmer at lande i fællesskabet.

  • F.eks. saft og kage som hold(ene) kan sidde og hygge med efter træningen.
  • F.eks. en kop kaffe i cafeteria eller på nærliggende cafe

 

For at få de 1.000 kr. skal man

  • Beskrive i Motivu, hvad der gør netop denne træning særlig (altså hvad der gøres for at nye medlemmer lander godt i fællesskabet)
  • Sende en mail til Teis Nielsen på teis@fiu-frederiksberg.dk med hvilke(n) træning(er) og hvilke tiltag man vil bruge pengene på. Pengene vil blive udbetalt, efter træningerne er afholdt.

 

Danmarks Motionsuge

Danmarks Motionsuge er en ny bevægelsesfest i uge 41, hvor klubber og foreninger på tværs af landet åbner op og inviterer danskerne til at prøve noget nyt.

Med Danmarks Motionsuge ønsker DR og en række samarbejdspartnere, at give danskerne mulighed for at opleve alle de former for bevægelse, de ikke har prøvet før, og at mærke det fællesskab, som foreningslivet og idrætten har at byde på.

 Motionsugen er et fint supplement til den månedskampagne Bevæg Dig For Livet-Frederiksberg og FIU laver i fællesskab hele oktober. Skulle I derfor lægge træninger på Motivu, som ligger i uge 41, kan I med fordel også lægge dem på platformen for Danmarks Motionsuge.

 Læse mere i vedhæftede folder og tilmeld evt. jeres træninger via nedenstående link.

Opret dig som arrangør til Danmarks Motionsuge – Danmarks Motionsuge