Vælg en side

FIUs administration har store ambitioner om, fortsat at kunne understøtte de eksisterende foreninger på Frederiksberg samt arbejde for at endnu flere Frederiksbergere bliver aktive i en idrætsforening.

Derfor glæder det FIUs direktør, Søren Burchall, at der er fundet midler til at sammensætte et endnu stærkere idrætskonsulentteam i FIUs administration fra 1. november 2022.

FIU udvider nu idrætskonsulentteamet og sætter den erfarne Karina Ildor Jacobsgaard i spidsen som teamleder. En rolle som gerne skal munde ud i, at vi bliver skarpere på prioritering af opgaver og derigennem kan få tid til at være i tæt kontakt med endnu flere FIU-idrætsforeninger.

Karina nævner: ”Jeg er superspændt på igen at komme i gang med at understøtte og udvikle vores idrætsforeninger på Frederiksberg. Vi har sammensat et stærk og ambitiøst team, som har stærke rødder i foreningslivet og som lever og ånder for foreningsidrætten. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med både Tine, Teis og Thomas. Vi har mange spændende projekter på tapetet, som skal sikre foreningsudvikling, flere frivillige og flere medlemmer, bedre udnyttelse af vores idrætsfaciliteter og meget mere.”

FIU har desværre måtte sige farvel til Christian Jansen, som stod i spidsen for Idræt på Tværs, da Christian flytter til udlandet. I stedet overtager Tine dette projekt med at få idrætsforløb ud i alle SFOer og klubber på Frederiksberg.

Rolle- og opgaveoversigt (med mulighed for løbende ændringer)

Rolle Opgaver

 

Teamleder: Karina Ildor Jacobsgaard Ledelse og koordinering af teamet, kommunikation og foreningsudvikling
Idrætskonsulent: Teis Nielsen Åbent dagtilbud, dataindsamling og dataanalyse samt foreningsudvikling
Idrætskonsulent: Tine Damm Timming Idræts på tværs, opstart af forening/aktiviteter og foreningsudvikling
Idrætskonsulent: Thomas Sahl Kellberg Indendørs- og udendørsfordelinger, booking, skolefaciliteter og foreningsudvikling

Husk at du altid kan kontakte idrætskonsulenter med stort som småt. Du finder deres kontakter her