Vælg en side

Det  er nødvendigt at lukke mange ting og aktiviteter ned i denne tid for at undgå smittespredningen, men det betyder ikke, at vi skal gå helt i stå.

At holde os i form og bevæge os er stadig lige så vigtigt som altid, og er med til at gøre os sunde og modstandsdygtige. Så her en opfordring til at foreningerne rundt omkring stadig motiverer medlemmerne til at røre sig, enten hjemme i stuerne eller ude i den friske luft og flotte natur. Det kan ske ved at sende forslag til træningsprogrammer ud, lave nogle træningsvideoer, sætte nogle konkurrencer igang eller noget helt fjerde. Vi har allerede set mange gode eksempler på nettet.

VI opfordrer dog selvfølgelig til, at selvtræning foregår alene eller i meget små grupper, hvor alle har respekt for at holde afstand til hinanden. Der er fx. ikke aktivt lukket og låst af til kunstgræsbanerne på Jens Jessens Vej og Nandrupsvej, og her er der masser af luft til selvtræne på behørig afstand, og med overholdelse af de generelle udmeldinger fra sundhedsmyndighederne.