Vælg en side

 

 

Til folkeoplysende foreninger på Frederiksberg

 

Hjælp os med at skabe en røgfri generation i 2030

 

Ingen unge skal ryge på Frederiksberg i 2030. Derfor har Frederiksberg Kommunalbestyrelse vedtaget en ny rygepolitik, der blandt andet betyder, at vi får flere røgfrie udearealer på Frederiksberg.

Ligesom det i dag er utænkeligt, at der ryges indendørs i forbindelse med fx foreningsaktiviteter, skal den nye politik være med til at sikre en kultur, hvor børn og unge heller ikke møder røg, dér hvor de færdes udendørs.

Vi har derfor sat skilte op med røgfrit område ved skoler, legepladser, museer, teatre og foreninger. Men vi har også brug for jeres hjælp.

Som foreninger hvor Frederiksbergs børn og unge bruger meget af deres fritid, er I vigtige rollemodeller. Vi håber derfor, at I vil gøre jeres for, at byens yngste borgere ikke udsættes for røg eller oplever rygning i forbindelse med aktiviteter hos jer.

Vi vil meget gerne høre jeres idéer til, hvordan vi sammen kan gøre Frederiksbergs foreningsliv røgfrit. Også gerne hvis I oplever udfordringer med den nye rygepolitik. Send gerne jeres bemærkninger til os senest den 1. oktober til siko01@frederiksberg.dk

 

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Sidse Korfitzen på siko01@frederiksberg eller 2898 2021 eller undertegnede.

 

I kan læse mere om kommunalbestyrelsens beslutning her:

https://www.frederiksberg.dk/referat-til-modet-i-kommunalbestyrelsen2018-21-den-13-maj-2019-kl-1900-i-kommunalbestyrelsens (pkt. 140).

 

Vi ser frem til at samarbejde med jer om ”Røgfri generation” på Frederiksberg.

 

Venlig hilsen

 

Camilla Jarltoft                                Søren Burchall

Kultur- og Fritidschef                        Direktør

Frederiksberg Kommune                   Frederiksberg Idræt