Frederiksberg Idræt (FIU) søger løbende nye virksomhedspraktikanter eller lignende til at koordinere og understøtte projekter, der bidrager til udviklingen af idrætslivet på Frederiksberg.

Jobbet:
Med reference til direktøren og i samarbejde med idrætskonsulenten og administrationen får du ansvar for at udvikle, gennemføre og samle op på en række af opgaver og mindre projekter, der alle har til formål at bidrage til, at idrætslivet på Frederiksberg fortsat udvikler sig positivt. Stillingen er en udfordrende kombination af analyser, projekter og driftsopgaver, som bliver løst i tæt samspil med idrætskonsulenterne, idrætsudvalget, Frederiksberg Kommune samt ikke mindst idrætsforeningerne.

Kvalifikationer:
Din studiebaggrund og evt. erhvervserfaring kan være mangeartet, men vigtigst er det, at du er selvkørende, handlingsorienteret, struktureret og har en åben og positiv attitude. Derudover er du fortrolig med IT, analytisk anlagt og har gode formidlingsevner på dansk i skrift og tale. Og så brænder du selvfølgelig for at gøre en positiv forskel for foreningsidrætten. Kendskab til idrætsliv og idrætsforeninger kan være en fordel, men er ikke afgørende.

Du tilbydes:
En spændende stilling med mulighed for at kaste dig over mange spændende projekter i en organisation med en bred berøringsflade med det frivillige idrætsliv, hvor du i høj grad vil kunne præge hverdagen. Stillingen vil give dig rig mulighed for faglig og personlig udvikling samt erhvervserfaring med konkrete opgaver, der kan klæde dig godt på til andet spændende job i fremtiden.

Stillingen som virksomhedspraktikant er fuld tid, men vi kan være fleksible if. til den rette kandidat. Du vil få plads i FIU’s administration på Jens Jessens Vej, hvor opgaver dog i et vist omfang kan løses hjemmefra.

Har du spørgsmål til jobbet som virksomhedspraktikant, så kontakt straks vores en af vores idrætskonsulenter: Karina på karina@fiu-frederiksberg.dk eller Henrik på hl@fiu-frederiksberg.dk. Hvis du er interesseret i at være virksomhedspraktikant, så send en ansøgning mærket ”Virksomhedspraktikant” til fiu@fiu-frederiksberg.dk.

Om FIU
FIU er en medlemsorganisation for Frederiksbergs idrætsforeninger. Med +50 idrætsforeninger i ryggen, der samlet repræsenterer over 19.000 medlemmer, arbejder FIU i tæt samarbejde med Frederiksberg kommune og Frederiksbergs idrætsforeninger for kontinuerligt at udvikle, optimere og styrke idrættens vilkår på Frederiksberg og skabe de bedst mulige rammer for idrætsforeningerne.

 Udover at varetage Frederiksberg idrætsforeningers interesser, ejer og drifter FIU også en række haller og idrætsanlæg på Frederiksberg, hvorved vi også administrerer tildelingen af tider til idrætsforeningerne.