Vælg en side

Frederiksberg ulmer af idrætsaktive seniorer, og nuværende seniorforeninger har svært ved at imødekomme behovet. Derfor løber FIU igen en ny senior forening i gang, der hvis alt går vel, kan slå dørene op for nye motionsglade borgere efter sommerferien.

Den nye forening er i sin så spæde start, at den endnu ikke har et navn. Det eneste, der pt. er bestemt, er, at den kommer til at have lokaler ved Bernhard Bangs Alle 27, at det sociale fællesskab med tid til hygge og snak og masser af smil og grin vil blive prioriteret, og at det vil være de blødere idrætsformer, der kommer på programmet. Det vil sige ikke boldspil, men måske kommer der dog bordtennis! Derudover, så er alle idéer og gode input velkomne.

FIU har tidligere startet Frederiksberg Senior Motion op, og med stor succes. Et halvt års tid efter opstart blev foreningen overdraget til den nye bestyrelse bestående af nogle af foreningens nye medlemmer, og siden hen har FIU kigget med på sidelinjen og stået klar med sparring osv. Det samme håber vi, bliver tilfældet med denne nye forening.

Allerede nu hører vi meget gerne fra borgere, der kunne tænke sig, at være med i den nye forening. Både som en del af bestyrelsen, hvor man så med fordel allerede nu kan blive en del af opstartsprocessen, men også gerne fra borgere, som ”bare” gerne vil være med til motion og være en del af et større socialt fællesskab.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod den nye forening. Såfremt man har nogle spørgsmål til foreningen, eller til evt. at være en del af bestyrelsen, så tag fat i vores idrætskonsulent Karina Ildor Jacobsgaard på mail: karina@fiu-frederiksberg.dk eller tlf. 22 37 42 29.