Som følge af den øgede smitte med Covid-19, afholdte Sundhedsministeriet mandag den 7. september et pressemøde med en række restriktioner, der gælder for Storkøbenhavn og Odense, altså herunder også Frederiksberg. Den absolut væsentligste stramning er, at der for de pågældende kommuner nu indføres, at forsamlingsforbuddet er sænket til 50 personer.
Dette gælder selvfølgelig også for Frederiksbergs idrætsaktiviteter og vi forventer at I foreninger følger denne udmelding. Således forventes I at tilrettelægge jeres aktiviteter, så der ikke er forsamlet mere end 50 mennesker på noget tidspunkt, så længe denne stramning er gældende.
Dette er også en påmindelse til os alle sammen, om at være ekstra opmærksomme på, at følge de generelle retningslinjer udsendt af myndighederne og FIU. Helt grundlæggende skal vi alle overholde de gængse regler for hyppig håndvask og/eller brug af håndsprit samt at nyse/hoste i ærmet. Derudover skal vi på alle anlæg og i foreningerne holde fokus på rengøring, hvor vi særligt skal sikre ekstra rengøring/afspritning af kontaktflader, rekvisitter mv.

Med en fælles indsats er vi sikre på, at vi på sikker vis kan stå igennem et efterår, hvor alt tyder på, at corona vil fylde meget.

Dette er også være en påmindelse til os alle sammen, om at være ekstra opmærksomme på, at følge de generelle retningslinjer udsendt af myndighederne og FIU.