Vælg en side

Normalt ville vi have travlt med at planlægge årets største event, Repræsentantskabsmødet, som vi jo plejer at afholde i slutningen af marts. Desværre er udviklingen af pandemien ikke helt med os (eller idrætten generelt!), så det er udskudt, indtil vi kan afholde det på forsvarlig og tryg vis.

Men som varslet, så kommer Formandens beretning og årsregnskabet for 2020 på vanlig vis nu. Så er der i hvert fald god tid til at læse det hele inden mødet!

Beretningen og årsregnskabet kan findes her:

Både beretningen og årsregnskabet vil også blive fremsendt med PostNord til de formelle Repræsentantskabsmedlemmer. I skulle gerne modtage det med posten om en uges tid, såfremt PostNord er med os.
Derudover får vi også trykte kopier til afhentning hos FIU administrationen, også fra om en uges tid. Såfremt man ønsker at afhente en kopi, så lav en aftale med Dorthe først ved at ringe på 23356915. Hvis man er utryg ved at komme og hente selv, kan vi også sende den. I så fald, så send en mail til Dorthe med navn og adresse på dmo@fiu-frederiksberg.dk.