Vælg en side

Hvem, hvor og hvornår?
Frederiksberg Kommunes nye bookingsystem lanceres i slutningen af januar 2019. Der er mødepligt for alle idrætsforeninger, og FIU forventer derfor at se minimum én repræsentant fra hver forening:

Tirsdag d. 29. januar 2019 kl. 17-18.30 eller Torsdag d. 7. februar 2019 kl. 17-18.30
Hvor: Lokale 3 ved Frederiksberghallerne

Informationsaftenen vil altså blive afviklet 2 gange, så alle har en mulighed for at deltage. Hvis man ikke kan den ene dato, så har man mulighed for at vælge den anden. For de uheldige få klubber, som af forskellige årsager ikke kan finde en repræsentant, der kan nogle af dagene, vil vi finde en opsamlingsdato i slutningen af januar eller starten af februar.

Hvordan og hvad vil jeg få præsenteret?
På informationsaftenen vil I blive præsenteret for det nye bookingsystem og klædt på i forhold til hvordan I som forening skal bruge systemet. Der vil være information om bookingsystemet på primært et foreningsniveau og så også en kort introduktion af brugen af systemet på trænerniveau. Trænerniveaudelen er dog så intuitiv nem at gå til i bookingsystemet, at vi ikke afsætter så meget tid til dette. Bookingsystemet bliver præsenteret på storskærm, og der vil være tid til at stille spørgsmål. Winkas A/S, som leverer løsningen bookingportalen, deltager også på mødet.
Hvorfor er det vigtigt, at min forening kommer til mødet?
Det er vigtigt for os at understrege, at når bookingsystemet er lanceret, så er det den vej AL løbende booking – og afmelding – af idrætsfaciliteter, mødelokaler, skolehaller, idrætssale mv. skal foregå. Det bliver ikke muligt at booke af andre veje.

Brug for ekstra hjælp?
For at sørge for, at alle foreningerne får den nødvendige undervisning og assistance, arrangerer vi også i løbet af februar/marts en række tilhørende arrangementer og andre tiltag, så alle får den information, de har brug for. Der vil således også være adgang til:
• Spørgesessioner:
Hvis man har ekstra brug for hjælp, efter at have været til informationsmødet, er I velkomne til at komme til vores spørgesessioner, hvor FIU kan hjælpe, lige netop der, hvor der er brug for det.
Tid og sted for spørgesessioner: tirsdag 19. februar / onsdag den 27. februar kl. 15.00 – 17.00 hos FIUs administration. Husk at medbringe din egen bærbare computer.

• Trin-for-trin vejledninger:
På bookingportalen vil man kunne finde en rækker vejledninger, der trin for trin guider jer gennem jeres bookinger.

• Hjælpelinje – Kontakt os, når du sidder ved din computer:
Du er også altid velkommen til at kontakte os i dagtimerne ml. kl. 9-15 på tlf. 38 77 60 00. Så kan vi guide dig igennem over telefonen, hvis:
– Du har brug for hjælp til at gennemføre din booking.
– Du ønsker at booke en tid, der allerede er optaget.
– Du ønsker at booke en tid, der ligger uden for facilitetens normale åbningstid.

Nogle spørgsmål?
Hvis man har nogle spørgsmål til ovenstående kan man altid kontakte FIUs ansvarlige på bookingområdet, Dorthe Monique Olsen på mail dmo@fiu-frederiksberg.dk eller tlf. 23 35 69 15.