Vælg en side

FIU klar med nye idrætskonsulenter fra 1. februar 2022

Ved udgangen af 2021 er Henrik Løndal fratrådt som idrætskonsulent, da han har fået en ny stilling udenfor FIU. Tilsvarende er Karina Jacobsgaard væk fra FIU’s idrætskonsulentteam, men dog kun midlertidigt da hun er startet på barselsorlov, og derfor vender tilbage i slutningen af 2022.

Det betyder dog ikke, at FIU drosler ned på supporten til byens idrætsforeninger og øvrige tiltag, som skal fremme ikke mindst Frederiksbergborgernes idrætsdeltagelse. FIU har nemlig ansat to nye idrætskonsulenter, som begge starter 1. februar 2022. Vi glæder os til at byde velkommen til Thomas Sahl Kellberg og Tine Damm, der afløser henholdsvis Henrik Løndal og Karina Jacobsgaard.

Thomas Sahl Kellberg kommer med en baggrund indenfor institutions- og skoleverdenen, men har som formand for Ørestad IF også kompetencer og erfaringer med foreningsidrætten. Tine Damm kommer fra en stilling som idrætskonsulent i Brøndby kommune, og har som leder i Hermes Gymnastik et godt kendskab til idrætten på Frederiksberg. Når Thomas og Tine starter op i FIU følger en nærmere præsentation, ligesom de forhåbentlig kan besøge mange af idrætsforeningerne, når de skal introduceres til FIU og idrætten på Frederiksberg.

I januar måned vil Teis Nielsen som den tredje idrætskonsulent sikre, at vi i FIU får løst de vigtigste af idrætskonsulenternes opgave, samt ikke mindst får hjulpet idrætsforeningerne med de mest aktuelle sager.

Ellers ser vi i FIU frem mod et 2022, hvor vi kommer til at have fokus på udviklingsprojekter som bl.a.  rekruttering og fastholdelse af trænere og instruktører i idrætsforeningerne, opstart af endnu flere Idræt på tværs-forløb med samarbejder mellem idrætsforeninger og SFO’ere/fritidsklubber, opstart af endnu flere forældre-barn hold i idrætsforeningerne samt samarbejder mellem daginstitutioner og idrætsforeninger. Derudover har planlægger vi flere tiltag, som på forskellig vis skal inspirere vores idrætsforeninger, så FIU samlet set forhåbentlig kan hjælpe idrætsforeningerne med at nå op på de i alt 22.000 medlemmer, som er målet for Bevæg dig for livet-projektet ved udgangen af 2022.

Ps. FIU første inspirationsmøde i 2022 er tirsdag d. 25. januar, når Camilla Martin gæster Kedelhallen og Frederiksberg, og fortæller om hendes syn på hvordan man sikrer en tryg ramme i idrætsforeninger med plads til både de børn og unge, der gerne vil blive rigtig dygtige, men ikke mindst også dem, der i højere grad deltagere for fællesskabets skyld. Der er fortsat åben for tilmeldinger, hvor målgruppen både er ledere og trænere fra idrætsforeningerne, men også engagerede forældre er meget velkomne.