Vælg en side

DIF og DGI’s foreningspulje

– Har I som forening lyst til at lave et tiltag, så I kan få medlemmerne tilbage efter den lange corona-adskillelse.
– Eller så I kan tiltrække nye medlemmer?
– Har I behov for nye redskaber?
– Vil I udvikle jeres idrætstilbud?
– Ønsker I at lave et socialt arrangement i foreningsregi for de medlemmer, som har kæmpet med social isolation under coranakrisen?
– Har I en drøm om, hvordan jeres forening kan udvikles, men I har ikke penge til at realisere den?

Kan I svare ja til et af disse eller andre spørgsmål om udvikling af idrætsforeninger, så kan I søge DIF og DGI’s foreningspulje, som netop er åbnet for ansøgninger for 2021.

Hvis I har lysten til at arbejde med nogle af ovenstående punkter, men mangler inspiration, så husk at vi i FIU altid står klar til at hjælpe sparring og eventuel konkretisering af gode ideer, så tag endelig fat i en af vores idrætskonsulenter, Henrik Løndal hl@fiu-frederiksberg.dk eller Karina Ildor Jacobsgaard karina@fiu-frederiksberg.dk.

Find mere information om puljen her: DIF og DGI’s foreningspulje samt hvordan I søger DIF og DGI’s foreningspulje her: oversigt over hvorfra din forening kan få støtte og hvordan

 

DIF og DGI’s corona-hjælpepulje
Husk det også er muligt for foreninger at søge DIF og DGI’s corona-hjælpepulje om kompensation for tab på grund af coronarestriktioner. Der er 81 millioner kroner til dækning af tab i årets første kvartal. Der kan søges i perioden 1. marts klokken 12 til 26. marts klokken 12.

Find mere information om denne her: DIF og DGI’s corona-hjælpepulje, samt hvordan I søger DIF og DGI’s corona-hjælpepulje her: oversigt over hvorfra din forening kan få støtte og hvordan