Vælg en side

Efter et veloverstået repræsentantskabsmøde er det helt på sin plads at introducere vores to nye associerede medlemmer af FIU-bestyrelsen: Lene og Bodil! 🌟

Lene, 54 år og med en stor passion for idræt og engagement i lokalsamfundet, bringer en bred fundering med sig, både inden for sport og professionelt arbejde i Københavns Kommune og Dansk Håndbold. Med en kandidatgrad i idræt fra Københavns Universitet og over 20 års erfaring i Kultur- og Fritidsforvaltningen samt som udviklingschef i Dansk Håndbold, tror vi på, at Lene har en dyb forståelse for idrættens betydning og potentiale. Som en erfaren udøver, forælder, træner og leder i FIF Håndbold siden 1994, samt som en medvirkende drivkraft bag udviklingen af håndbolden i Danmark, bringer Lene både en bred indsigt i foreningslivet og idrættens organisatoriske dynamik.

Bodil, 44 år, bosiddende på Frederiksberg og med en stærk jobmæssig baggrund fra Københavns Universitet, kombineret med en passion for volleyball, som hun har været involveret i i over 25 år, bringer organisatorisk erfaring som tidligere formand for Idrætsudvalget og tidligere aktiv deltagelse i FIUs bestyrelse. Bodil bringer både en god analytisk sans og en løsningsorienteret tilgang til arbejdet i vores bestyrelse. Som engageret fodboldforælder og desuden frivillig i Parasport Frederiksberg, kender Bodil det kommunale idrætsliv særdeles godt.

Stort velkommen til både Lene og Bodil. FIU deler deres ambition om at forbedre idrætsfaciliteterne, styrke samarbejdet mellem foreninger og idrætsgrene på Frederiksberg og skabe inspirerende og inkluderende miljøer, hvor både børn, unge, voksne, trænere, frivillige og ledere kan trives og udvikle sig både på og uden for banen.

Jeg og den øvrige bestyrelse glæder os i høj grad til det kommende samarbejde med Lene og Bodil i bestyrelsen.

FIU’s bestyrelse/Michael 🌟