FIU

FIU er en medlemsorganisation for Frederiksbergs idrætsforeninger. Med +50 idrætsforeninger i ryggen, der samlet repræsenterer over 19.000 medlemmer, arbejder FIU for kontinuerligt at udvikle, optimere og styrke idrættens vilkår på Frederiksberg. 

Nyheder

Her kan du læse de forskellige nyheder fra FIU. Vi bringer nyt om foreningsidrætten på Frederiksberg og flager vigtige events, forskellige aktiviteter og gode tilbud.

Booking

Al booking og afbooking af FIU’s faciliteter på ad hoc basis skal forespørges via Frederiksberg Bookingportal.

Du er også velkommen til at kontakte FIU’s administration for yderligere oplysninger og hjælp.

 

Formandens blog

I Frederiksberg Idræts-Union (FIU) er vi helt enige i at have fokus på, at sikre begrænsning af de miljømæssige påvirkninger fra byens idrætsfaciliteter, herunder vores helt nødvendige kunstgræsbaner. Og vi er naturligvis stærkt optaget af hele tiden at følge med i de nyeste løsninger og muligheder…

Søg midler

Har din forening søgt midler for nyligt? Gennem Frederiksberg Idræts Union og Frederiksberg Kommune er det muligt for foreninger at søge om tilskud / støtte til en række idrætsfremmelige aktiviteter. Og det er tilmed nemt og overskueligt at søge. Læs mere her om hvad og hvordan din forening kan søge midler.

Badminton Baneleje

Det er muligt at leje badmintonbaner i henholdsvis Mariendalshallen, Hermeshallen og Frederiksberghallerne. Al ad hoc baneleje foregår via www.wannasport.dk. Ved sæsonbooking, kontakt FIUs administration.

Invitation

Efter 9 1/2 mdr. anlægsarbejde er de nye kunstgræsbaner på Jens Jessens Vej ved at være færdige. I den anledning inviterer Frederiksberg Kommune til indvielse fredag den 16. august kl. 16.00, hvor anlægget formelt vil blive indviet med borgmesteren i spidsen. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Frederiksberg Idræt
Frederiksberg Idræt
SÅ KOM DAGEN 😃 Efter et lille år, hvor boldbanerne har været ude af spil, kan vi nu endelig fejre åbningen af de nye kunstgræsbaner der er blevet opført med kombination af skybrudssikring, og som vi har ladet os fortælle er verdens største sammenhængende kunstgræsanlæg.

Dejligt at se så mange mødt op til at fejre de nye kunstgræsbaner, og alt det arbejde, der er blevet lagt i dem ⚽️🥅👏🙌

Nyheder

Invitation til indvielse

Efter 9½ måneds anlægsarbejde, er de nye kunstgræsbaner på Jens Jessens Vej ved at være færdige, hvorfor Frederiksberg Kommune inviterer til indvielse fredag d. 16. august kl. 16.00, hvor Frederiksberg kommune med borgmesteren i spidsen formelt indvier det enestående...

Kunstgræsbaner på Frederiksberg

Af Michael Christiansen Formand for FIU I Frederiksberg Idræts-Union (FIU) er vi helt enige i at have fokus på, at sikre begrænsning af de miljømæssige påvirkninger fra byens idrætsfaciliteter, herunder vores helt nødvendige kunstgræsbaner. Og vi er naturligvis stærkt...

Initiativpuljen giver godt afkast…

FIU’s initiativpulje har glædeligt imødekommet ansøgninger fra SportsKollektivet og Hermes Gymnastik, som dermed har mulighed for henholdsvis at udvide deres aktiviteter med Stand up Padle og bensvingsøvelser for deres børnehold. Husk, din forening kan også søge...

Book badmintonbaner via Wannasport

Mariendalshallen

Hermeshallen

Frederiksberghallerne