LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed

Aktuelle nyhederSeneste nyheder
Et sidste farvel
Det er med sorg, at vi kan meddele at Frederiksberg Idræts-Unions (FIU’s) tidligere bestyrelsesmedlem, revisor mm. Erik Tvernø i sidste uge afgik ved døden.
Gratis løbekurser
De næste par måneder står i løbets tegn. Så hvis du /din forening er nysgerrige på løb og gerne vil blive klogere omkring alle aspekterne bag, så er nedenstående kurser de helt rigtige for dig / jer. Og de er ganske gratis!
FSSK medlem nr. 50, - og vinder 32 medaljer til VM
Vi er blevet endnu en forening rigere, nemlig Frederiksberg Sports Stacking Klub (FSSK), der i januar 2018 tilsluttede sig Frederiksberg Idræts Union. Optagelsen i FIU var drevet af at ønske om at etablere Sport Stacking som en del af sportsverden, men også de fordele i form af praktik, økonomi og indflydelse på beslutninger omkring idrætten på Frederiksberg vægtede højt.
RaceRunning tager prisen
Det var en stor aften for sporten på Frederiksberg, da DRs store gallashow Sport 2017 løb af stablen i weekenden, hvor Mansoor Siddiqi og Connie Hansen gik hjem med Kulturministerens Parasportspris, 100.00 kr. og den al den hæder og ære, der følger med.


Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne