LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed
Invitation til workshop om event-frivillighed
Arrangerer din forening eller institution events, hvor I involverer frivillige? Eller overvejer I at gøre det? Eller er du interesseret i at være event-frivillig på Frederiksberg?

Frederiksberg kommune ønsker med denne workshop at sætte fokus på event-frivillighed – dvs. en frivilligindsats, der ikke er knyttet til den daglige drift af foreningen eller institutionen, men til små eller store enkeltstående begivenheder som f.eks. happenings, sportsstævner, koncerter, indsamlinger, dags- eller aftenarrangementer så som fælles spisearrangementer, foredrag m.v.

 

Rigtig mange begivenheder kan gøres til ”events” og bruges som en mulighed for at åbne din forening eller institution op for nye frivillige.

 

På workshoppen kommer vi bl.a. ind på:

• Gode eksempler på eventfrivillighed

• Hvilke muligheder eventfrivillighed kan give, fx i forhold til rekruttering af nye frivillige

• God praksis, når man rekrutterer eventfrivillige – forsikring, børneattester etc.

 

Formen er en kombination af oplæg og øvelser, hvor deltagerne blandt andet får mulighed for at diskutere erfaringer og samarbejde på tværs.

 

På workshoppen præsenteres også det nye eventmodul på Frederiksberg Frivillighedsportal. Modulet giver borgere mulighed for at tilmelde sig som interesserede i events og for, at I som forening eller institution kan rekruttere blandt de interesserede, hvis I mangler frivillige til jeres event. Vi viser, hvordan man opretter events, og hvordan man tilmelder sig som interesseret event-frivillig. I får rig mulighed for at stille spørgsmål.

 

Hvor og hvornår:
Tirsdag den 22. januar 2019 kl. 15.00 - 17.00. Workshoppen foregår på Hovedbiblioteket i bibliotekssalen, Falkoner Plads 3, 2000 Frederiksberg.

 

Underviser:
Marie Tolstrup Hansen, projektleder på frivilligjob.dk.

 

Hvem kan deltage:

Workshoppen henvender sig primært til frivillige foreninger og kommunale institutioner, der enten har erfaring med at afholde små eller store events eller måske godt kunne tænke sig at gøre det fremover. Har du lyst tilat blive frivillig til events, er du også meget velkommen til at deltage.

 

Tilmelding:

Fri entre, men tilmelding nødvendig. Vi skal have din tilmelding senest mandag den 15. januar 2019. Du kan tilmelde dig ved at klikke her: https://frederiksberg-kulturfritid.nemtilmeld.dk/8/ eller kontakte Frederiksbergs frivillighedskoordinator Bibi Agger på telefon 28 98 18 70 eller sende en mail til biag01@frederiksberg.dk.

 

Læs mere om frivillighed på Frederiksberg Frivillighedsportal: frivillighed.frederiksberg.dk.

Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne