LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed
Foreningsfolder 2018 nu online
Frederiksberg Idræts-Union har fået lavet en foreningsfolder, der giver borgere på Frederiksberg et nemt og hurtigt overblik over FIU’s foreninger og hvilke former for motion og idræt man kan gå til.

Foreningsfolderen, som alle FIU’s foreninger har bidraget til med informationer om deres forening, er nu klar. I folderen finder du en oversigt over de idrætsgrene, vores foreninger tilbyder. Du kan nemt skabe diget overblik over deres hjemmesider, kontaktinformationer og aldersgrupper, foreningerne henvender sig til samt læse en kort beskrivelse af foreningerne.  

Tag et kig allerede nu og få et overblik over mulighederne og bliv inspireret til nyeidrætsgrene. Du kan downloade folderen her:

Folder - Oversigt over foreninger og idrætstilbud påFrederiksberg

 

Den fysiske version lander fra trykke på tirsdag d. 9.oktober, hvor vi om aftenen glæder os til at dele en masse eksemplarer ud til nye borgere på Frederiksberg. Tirsdag aften bliver der nemlig afholdt Velkomstmøde, og FIU har vanen tro en stand, hvor vi ivrigt fortæller og forklarer om alle de gode idrætstilbud, som vores foreninger i FIU udbyder.

 

Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne