LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed
Nye initiativer - Bevæg dig for livet 60+
Bevæg dig for livet initiativet har for alvor ramt Frederiksberg, og vi vil efter sommerferien præsentere flere projekter, der assistere Frederiksbergs idrætsforeninger med at få aktiveret flere Frederiksberg borgere i vores foreninger.

Men allerede nu kan vi præsentere en række initiativer, der især har fokus på 60+ gruppen:


• Frederiksberg Senior Motion:
Frederiksberg Senior Motion er en forening, som FIU starter op. Den går i luften d. 1. september og der vil være mulighed for at prøve kræfter med en hel palette af idrætsgrene bl.a. gymnastik, boldspil, motionsfloorball, yoga & pilates, stavgang og dans & bevægelse.

 

Vi er super spændte på projektet og glæder os til at bevæge 60+ borgerne. Hvis I ønsker at vide mere om projektet, så kan I altid kontakte vores Idrætskonsulent Karina Ildor Jacobsgaard: karina@fiu-frederiksberg.dk

 

 

• Spring for Livet
Vi har en rigtig god nyhed: Frederiksberg kommune er nu kommet med i Spring for Livet! Gå ind og ”følg” eller ”like” Spring for livets facebookside, der løbende vil blive opdateret med gode tilbud fra Frederiksberg. https://www.facebook.com/springforlivetkbh/

 

Det betyder også, at den Spring for Livet dag, der hvert år finder sted i september i Nørrebrohallen, vil blive suppleret af en ny Spring for Livet dag på Frederiksberg! Den kommer til at foregå d.21. februar i Hermes Hallen.

 

Spring for Livet dagene er almindelige ældre borgeres chance for at møde (idræts-)foreninger og organisationer og prøve en masse sjove aktiviteter - alt sammen pakket ind i en dag med taler, underholdning, gratis mad, hyggeligt samvær og højt humør🌞

 

 

• Bordtennis for 60+
Så er det tid for Frederiksberg Seniorer at sætte kryds i kalenderen tirsdage kl. 10-12. Frederiksberg Bordtennis starter bordtennis for 60+ op, og første gang er den 21. august. Der kan lånes bat og bolde og de første 3 gange er gratis. Derefter koster det en indmeldelse i klubben og  et halvårskontingent på 400 kr.

 

Frederiksberg Bordtennis hører hjemme i Mariendalshallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg, og der er mere information at hente på frederiksbergbordtennis.dk.

Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne