LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed
Et sidste farvel
Det er med sorg, at vi kan meddele at Frederiksberg Idræts-Unions (FIU’s) tidligere bestyrelsesmedlem, revisor mm. Erik Tvernø i sidste uge afgik ved døden.

Erik Tvernø sad i 1970’erne i FIU forretningsudvalg,som var forgænger for den nuværende bestyrelse, ligesom han som repræsentantfor Ydun sad med i flere udvalg i FIU og i Frederiksberg kommune.

 

For sin store indsats for FIU og idrætten påFrederiksberg, modtog Erik Tvernø i 1980 FIU’s jubilæumspris (bjørnen) og i1981 FIU’s æresnål.

 

Erik Tvernø kom idrætsmæssigt fra Ydun, som hanbl.a. var formand for i en årrække i 1970’erne. Derudover var Erik Tvernø ensand organisationsmand og idrætspolitiker, bl.a. som formand for KøbenhavnsHåndboldforbund, Danmarks Håndboldforbund samt Københavns Idrætsanlæg.

 

Erik Tvernø forsatte også sit engagement også eftersin pensionering, hvor han i hjembyen Herlev var involveret i HerlevIdrætsforening såvel som i den lokale biografklub.

 

Erik Tvernøs indsats for både FIU og idrætten genereltfortjener størst mulig anerkendelse, og hans indsats har haft stor betydningfor den idræt, som vi kender på Frederiksberg i dag.

 

Erik Tvernø blev begravet i går, hvor FIUnaturligvis var repræsenteret og sendte en sidste hilsen og tak for alt.

 

Hvil i fred – Æret være dit minde.

 

Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne