LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed
FSSK medlem nr. 50, - og vinder 32 medaljer til VM
Vi er blevet endnu en forening rigere, nemlig Frederiksberg Sports Stacking Klub (FSSK), der i januar 2018 tilsluttede sig Frederiksberg Idræts Union. Optagelsen i FIU var drevet af at ønske om at etablere Sport Stacking som en del af sportsverden, men også de fordele i form af praktik, økonomi og indflydelse på beslutninger omkring idrætten på Frederiksberg vægtede højt.

FIU giver et stærkt fundament

I FSSK var der mange grunde til at søge om optagelse i FIU, men den primære motivation bag, var et ønske om at etablere Sport Stacking som en del af den frederiksbergske og ikke mindst danske sportsverden. Formand for klubben, Henrik Engell-Hedager, udtaler:

 

- Det er anerkendelsen og synligheden som sport, - det at være en del af foreningsidrætten på Frederiksberg, vi først og fremmest søger via FIU. Men derudover, så giverFIU-medlemskabet også adgange til tilbud, som er vigtige for at kunne drive en frivillig sportsforening mere professionelt. Det er både muligheden for at søge midler (rejse- og initiativpuljem.v.), men også adgangen til hele det politiske system og ikke mindst det at være en del af bane-/hal-fordelingen på Frederiksberg, der giver et stærkt fundament.  

 

Ambition: Medlemsvækst

FSSK har en stærk ambition om, at vokse som klub. Målet er fire gange så mange medlemmer i sommeren 2020 i forhold til nuværende medlemsantal, som pt. ca. 30 medlemmer. Hvis det skal realiseres, så kræver det et solidt fundament, og den opbakning på flere tangenter, som FIU kan tilbyde foreninger på Frederiksberg, hvor rammerne er perfekte for den lidt specielle sport vi udøver, tror vi på er de rette for os, siger Henrik Engell-Hedager. 

 

32 medaljer tilVM

Og indtil videre har det ikke være en dårlig investering for FSSK at blive medlem af FIU. I starten af april høstede FSSK 32 medaljer (top 10 placeringer) til VM i sport stackingi Orlando, FL.  FIU støttede den 7 mand store trup med rejselegater til klubbens 4 unge deltagere, som dermed havde mulighed for at deltage. 

 

Stort TILLYKKE til alle deltagerne :-)

 

Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne