LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed
Frederiksberg Idræts-Union Repræsentantskabsmøde
Torsdag den 22. marts mødte 75 indkaldte og inviterede gæster op til FIU's årlige Repræsentantskabsmøde, der traditionen tro blev afholdt ved Frederiksberg-Hallerne

Indledningsvisblev FIU’s jubillæumspris og FIU’s æresnål uddelt til to dedikerede personer,som FIU mener har gjort og fortsat gør en kæmpe forskel for idrætten påFrederiksberg:

 

FIU’sjubilæumspris 2018 (Bjørnen): blev tildelt ChristianVinther fra Falcon Basket.

Prisen blev overrakt afformand Michael Christiansen. Begrundelsen lød bl.a.:

En ildsjæl, der elsker sitprojekt. Gør tingene selv og kender således også alle hjørner af foreningen.Der bliver ikke gjort forskel på medlemmerne om man er top division eller u12.Christian har været en stærk kraft, der har arbejdet målrettet med at skabe enunik bredde idrætsstruktur.

 

 

FIU’sÆresnål (”nåleklubben”): blev tildelt Bodil Allesen-Holm fraVLI/FIU Idrætsudvalg/bestyrelse.

Begrundelsen lød bl.a.:Bodil har været primus motor for klubbens udvikling samtidig med, at hun harværet en del af FIU siden 2007. Bodil kan være kontant, hun hargennemslagskraft, og konfrontativ når nødvendigt. Hun har gået forrest for atskabe nye rammer og hun hopper aldrig over hvor gærdet er lavest.

 

Derefter gennemgik MichaelChristiansen, FIU’s bestyrelsesformand sin mundtlige beretning, hvorefterHenrik Theil, formand for økonomiudvalget, på sin helt egen stil tog salenigennem FIU’s regnskab for 2017.

 

Alle i det forskelligeudvalg, der var på valg, blev genvalgt til deres respektive poster. Da Claus B.Madsen ikke ønskede at fortsætte i Økonomiudvalget var denne ledige post slåetop, og Frank Melgaard Pedersen fra Frederiksberg Rugby Klub stille op, og blevvalgt til posten.

 

Michael Christiansen rundedemødet af med at takke Claus B. Madsen for hans store indsats i Økonomiudvalget.

 

Læs hele referatet fra mødet her

 

Læs årsberetningen her

 

Læs årsregnskabet her

Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne