LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed
Har din forening søgt midler for nyligt?
Gennem Frederiksberg Idræts Union er det muligt for foreninger at søge om tilskud / støtte til en række idrætsfremmelige aktiviteter. Og det er tilmed nemt og overskueligt at søge. Læs mere her om Frederiksberg Idræts-Unions Rejselegat og Frederiksberg Idræts-Union’s initiativpulje.

Frederiksberg Idræts-Unions Rejselegat

Frederiksberg Idræts-Unions Rejselegat er et legat skænket af Lions Club, Frederiksberg, som bestyres af Frederiksberg Idræts Union (FIU).

 

Legatet er for unge under 18 år og gives som individuel støtte til idrætsudøvere, der af økonomiske årsager kan have svært ved at deltage i idrætsstævner, idrætsseminarer eller andre former for idrætsligt samvær, i indland såvel som i udland. 

 

Så hvis din forening står med et ungt hold, der gerne vil på tur, deltage i en stævne eller på anden måde deltage i et idrætsrelateret arrangement, men det kniber lidt med finansieringen for nogle af medlemmerne, så er Frederiksberg Idræts-Unions Rejselegat måske noget for dem.

 

 

Læs mere om legatet og hent ansøgningsskema på vores hjemmeside her.

 

 

FIU's Initiativpulje
Har du/din idrætsforening fået en ny god idé til gavn for idrætte på Frederiksberg? Så er det måske FIUs intiativpulje, du skal kaste din fokus på, hvis du mangler en økonomisk indsprøjtning til at realisere den.
FIU’s initiativpulje støtter initiativer, der gavner FIU’s foreninger og organer, hvis initiativet er medvirkende til at udvikle og forny idrættens vilkår på Frederiksberg. Der er vide muligheder for at søge støtte i initiativpuljen, og som eksempler kan det bl.a. nævnes, at der er mulighed for at søge støtte til idrætsrekvisitter i forbindelse med nye initiativer, små anlægsudgifter, særlige idrætsaktiviteter, idræt for nye målgrupper, PR/informationsvirksomhed samt ikke mindst nye idrætstiltag.

 

Det er vigtigt at understrege, at det skal være idéen – det nye initiativ – der skal være det bærende element i ansøgningen. Der kan ikke søges til igangværende aktiviteter eller årligt tilbagevendende arrangementer.

Læs mere om puljen og hent ansøgningsskema på vores hjemmeside her.

 

Andre tilskudsmuligheder
Du kan også se en generel oversigt over tilskudsmuligheder under Frederiksberg Kommune på vores hjemmeside her

Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne