LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed
Frederiksberg Kommune og FIU sløjfer 'Aktiv Freder
Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Idræts Union (FIU) vælger nu at stoppe samarbejdet med BRND på grund af manglende tilfredshed med bookingløsningen ’Aktiv Frederiksberg’.

FIU og Frederiksberg kommune har gennem det sidste års tid arbejdetintensivt sammen med udbyderen BRND på at få et nyt booking system, AktivFrederiksberg, implementeret. Desværre har systemet ikke levet op til forventningerne, og det er blevet besluttet ikke at gå videre med systemet og samarbejdet.

 

Midlertidig løsning

På den korte bane betyder det konkret, at faciliteter skal forespørges/bookes via henvendelser på mail eller telefon til de respektive anlæg. Kontakt-information ved bookingforespørgsler af FIU’s idrætsfaciliteter er:

 

Frederiksberg Hallerne:

Tlf. 38 77 60 10

medarbejder@fiu-frederiksberg.dk

 

Frb. Idrætspark/Damsøbadet

Tlf. 38 77 60 30

damsoe@fiu-frederiksberg.dk

 

Bülowsvej-Hallen

Tlf. 38 77 60 50

bulowsvejhallen@fiu-frederiksberg.dk

 

Mariendals-Hallen

Tlf. 38 77 60 20

mariendal@fiu-frederiksberg.dk

 

Kedel-Hallen

Tlf. 38 77 60 40

kedelhallen@fiu-frederiksberg.dk

 

FIU’s administration:

Tlf. 38 77 60 00

fiu@fiu-frederiksberg.dk

 

Forespørgsler, der ikke vedrører FIU’s idrætsanlæg, skal sendes til aktivfrederiksberg@frederiksberg.dk

 

Sæsonfordeling

Bemærk at bookinger her ikke drejer sig om sæsonfordelingen. Alle foreninger har modtaget en mail fra FIU’s idrætskonsulent den 4. februar vedr.ansøgning om halfordeling.  De fleste tider er netop optaget af foreninger. Især de støre haller og baner er fordelti sæsonfordelingen. Ledige tider derudover, primært mindre lokaler, kan forespørges af alle trænere og ledere på vegne af klubber.  

 

Vi henviser til hal- og banefordeling for et overblik over foreningernes fordeling af idrætsfaciliteterne og til vores hjemmeside om udlejning af faciliteter for mere information om udlejning.

 

Nyt bookingsystem

Fremadrettet undersøger FIU og Frederiksberg Kommune mulighederne på markedet indenfor bookingløsninger, der nemt og effektivt kan give overblik overledige/bookede tider af Frederiksbergs idrætsfaciliteter, samt lette processen og administrationen i forbindelse med forespørgsler, booking og betaling. Når der er noget mere konkret på tegnebrættet, informerer vi om dette.

 

I forbindelse med eventuelle spørgsmål til ovenstående kontakt venligst FIU’s administration.

Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne