LOGIN
SØG FIU > Vis nyhed
FRBDAGE 2017
Vær med når hele Frederiksberg i den anden weekend af juni måned omdannes til én stor fest i anledning af FRBDAGE 2017.
FRBDAGE 2017 afvikles i weekenden d. 9.-11. juni 2017 og det tegner også i år til at blive en festlig weekend, hvor Frederiksberg vil summe af aktiviteter man ikke normalt ser i bybilledet eller som til anledningen har ekstra farve og format.

Kultur-, forenings- og handelsliv smelter sammen og skaber en helt særlig stemning i byen med alt fra udeservering, slagtilbud, konkurrencer og sjove påfund på byens handelsstrøg over byvandringer og udstillinger til musikalsk underholdning på Rådhuspladsen samt Familiedag i Lindevangsparken - med meget mere!

Det er Frederiksberg Kommune, der er arrangør og som i sidste ende koordinerer og placerer aktiviteter i samspil med de enkelte medvirkende. I FIU spiller vi en medvirkende koordinerende og understøttende rolle, herunder formidle kontakt og afklare forskellige praktiske ting. Vi håber naturligvis, at mange idrætsforeninger vil tage del i festlighederne, hvad end det er i form af opvisninger, kom-og-deltag-aktiviteter eller noget helt tredje.

Hvis din forening er interesseret i at deltage og har brug for sparring på idéer til aktiviteter, så henvend jer endelig til FIU's administration v/ idrætskonsulent, Mia Bergsbo (mb@fiu-frederiksberg.dk).

Klik hér (åbner som pdf) for yderligere information om FRBDAGE 2017 - herunder hvordan I kan blive en del af festlighederne.
Mariendals-Hallen
Mariendals-Hallen
Hermes Hallen
Hermes Hallen
Frederiksberg Hallerne
Frederiksberg Hallerne